Viime aikoina on ollu niin hirmunen kiire, etten ole ehtiny blogiakaan päivittää. Pikasesti laitan nyt jotain. Melkein kaks viikkoa tuli vietettyä Turussa "lomalla". Loma meni kuitenkin tiiviisti kouluhommien ja muiden juttujen kanssa. Ja ihmeen nopeesti se kaks viikkoa lopulta meni. Maanantaista lähtien ollaan oltu taas Kauhavalla.

Keskiviikkona 13.11 lähdettiin Nattan kanssa Turkuun. Sunnuntaina suunnattaattiin ATT:n hallille kisoja kattomaan ja kannustamaan Kaisaa ja Saria. Oli ihan kivaa käydä pitkästä aikaa kattomassa kisoja. Ei kyllä tehnyt ollenkaan mieli mennä sinne ite juoksentelemaan. Onnittelut vielä Sarille tätäkin kautta 0-tuloksesta.

Maanantaina mentiin äitin ja Tanjan kanssa Haunisiin treenaamaan. Nattan kanssa otin aluksi käännöksiä. Remmissä nyin Nattan remmiä koko ajan. Ilman remmiä meni paljon paremmin. Käännöksissä pitää vaan itelle tehdä selväksi se miten teen ne. Tein monia eri käännös "variaatioita", joten ei ihme jos Natta oli sekasin. Lopuksi tehtiin vielä kaukojen eka nousu. Jäi hieman vajaaksi, mutta teki muitekin tosi nätisti. Vikana luoksetulo, josta ei kyllä vauhtia puuttunut.

Keskiviikkona saatiin sitten lunta Turkuun pitkästä aikaa. Ja sitä tuli sitten ihan kunnolla. Toisaalta tosi kiva, mutta toisaalta se tietää jossain vaiheessa hirmusta loska keliä.

Lauantaina aamulla lähdin sitten yksin ajelemaan Vantaalle. Aluksi koukkasin Eevan kautta. Samalla näin pikku Gimman. Olipas neiti kasvanut paljon sitten viime kerrasta. On se vaan ihana neiti. Eevan kanssa suunnattiin Energia-Areenalle kattomaan TOKOn PM-kisoja. Oli kyllä tosi kiva nähdä huippujen tekemistä. Kiitos Eevalle seurasta. Harmi vaan, että piti lähteä niin äkisti. Yritetän nähdä tässä piakkoin ja treenailemaan yhdessä.

Sunnuntaina aamulla käytiin äitin kanssa hallilla. Sain Tempon kanssa hieman treenata agilityä ja kivaa oli. Natta sai ottaa muutaman tokohypyn ja se sujus ihan mallikkaasti.

Iltapäivällä uhmattiin säätä ja lähdettiin Johannan ja Allin kanssa Tuorlaan lenkille. Natta ja Alli ei ole taas nähnyt toisiaan pitkään aikaan, mutta tytöt tuli aivan loistavasti toimeen. Koirat juoksivat kyllä ihan älyttömästi ja kävivät variksia jahtaamassa. Lenkin loppu vaiheessa meijän takaa tuli kolme hevosta, niin että koirat huomasivat ne ekaksi. Olen kyllä niin tyytyväinen Nattaan, koska neiti ei lähtenyt juoksemaan hevosten luokse vaan tuli nätisti käskystä luokse. Illan ajan oli kotona todella väsynyt pikku belgi.
Kiitos Johannalle ja Allille taas seurasta!

Maanantaina päivällä sitten lähdetiin Nattan kanssa taas Kauhavalle. Viikolla oli vaihteeksi ihan oikeesti koulua. Kolme 8 tunnin päivää, joten Natta joutus pitkästä aikaa olemaan koko päivän yksin.