Reilun viikon olen nyt sitten asunu Vantaalla. Mä tykkään! Uus kämppä on tosi mukava ja sijainti on ihan huippu. Jumbo on tuossa kävelymatkan päässä. Ainut huono on, että hieman hankalaa tästä on kulkea Helsingin keskustaan. Bussilla ruuhkassa tulee varsin tutuksi.

Työt on alkaneet ihan mukavasti. Työkaverit on kyllä ihan huipuja. Pikkusenhan joutuu vielä kyselemään, että mitä nyt, mutta ihan hyvin saa jo itsenäisesti tehtyä. Hieman "työintoa" on vaan lamaannuttanut flunssa. Reilun viikon oon nyt ollu järkyttävässä flunssassa. Onneks tuo tauti rupee olemaan jo voitettu.

Perjantaina iskä toi mulle kasan tavaroita ja tietenkin koirat. Tempo on nyt Vantaalla jonkin aikaa Nattan seurana.

Pikkusen on tää kämpän laitto vielä kesken, kun sohvan sain vasta tänään tilattua. Telkkari seikkailee jossain välillä Kauhava-Vantaa. Olivat nimittäin lähettäneet sen Kauhavalle, vaikka kaikissa papereissa luki jo uuden paikan osoite. Vielä pitäis kirjahyllyt jostain löytää ja Riinalta hakea loput tavarat.

Lauantaina oltiin lenkillä Eevan ja Gimman kanssa. Kivaa oli ja kotona oli kaksi raatoa.

Sunnuntai menikin sitten tavaroita järjestellessä. Muutama kirjalaatikko tuossa vielä on, joten sitä hyllyä odotellessa. Sunnuntaina koirat "harjottelivat" yksinoloa. Eipä siinä mitään ongelmia ollut. Toisaalta tällä hetkellä mä en tiiä, että pitävätkö jotain meteliä täällä päivisin. Ei ainakaan kukaan ole mitään sanonu.

Maanantaina töiden jälkeen kävin nappaamassa koirat ja lähdettiin moikkaamaan Nattan veljeä Simaa ja Linniä. Ihan järkyttävä ajokeli! Matkalla Seurasaareen oli kaks ojaan ajoa ja yksi kolari, joten ite piti ajaa tosi rauhassa.

Reilu tunti tuli käveltyä ympäri Seurasaarta. Välillä käytiin jäälläkin kävelemässä. Ja koko tuon ajan sisarrukset paino ja mellasti. Kivaa niillä kyllä oli. Sovittiin, että jatkossa mennään useemmin kun kerran noin hyvin sujui. Harmi vaan, että keli oli mitä oli, joten kamera piti ihan suosiolla jättää kotio.

Treenailtu ollaan nyt kerran, mutta ne treenit meni ihan surkeesti. Tunnari ei toimi, kaukot ei toimi, nouto ei toimi, seuraaminen ei toimi, luoksetulo ei toimi! Että tältä pohjalta. Mä en vaan yksin osaa treenata. Sillon paineistan Nattaa ihan älyttömästi ja treenit menee surkeesti. Nyt pitää löytää hyvät treenikaverit, joiden kanssa pääsis säännöllisesti (viikottain) treenaamaan, joten ehkä sitä kautta saadaan jotain aikaseks. Terkut vaan Arjalle, Kaisalle ja Heidille... Teidän treeniseuraa kaivataan! ;)

Kaiken tämän lisäksi me ei olla löydetty mistään hakuryhmää. Kaikki ryhmät ihan täynnä. Ehkä ei oo tarkotus, että me päästäis pk-kisoihin. Jälki ei innosta ja hakua on mahdoton treenata yksin. Nyt pitää miettiä, että mitä on järkevää tehdä.

Minna!!! Koskas oot tänne päin tulossa? We need help! Tai kuka vaan, jos kaipaa treeniseuraa, niin me ollaan aina valmiita!

Tässä samassa rytäkässä mulla vaihtui puhelinnumero. Jos mä olen unohtanu sen lähettää jollekin, niin laittakaahan meiliä/tekstari vanhaan numeroon, niin laitan sitten uuden numeron tulemaan.