Viikonloppu meni tiiviisti Turussa. Lauantaina olin kattomassa Topin agi-kisoja ja sunnuntaina auttamassa äitiä agi-kisoissa työntekijänä. Vaikka kaks päivää tulikin oltua hallilla, niin ei ole kyllä yhtään sellanen olo haluis treenata/kisata. Aikansa kutakin. Lauantaina käytiin Hilman ja Riemu-kelpien kanssa Haunisissa lenkillä. Kiitos Hilma!

Sunnuntaina Topi sitten lähti mun mukaan Vantaalle. Autossa meinas tulla sanomista, kun Punton takapenkki oli hieman pieni kahdelle belgille (tai ainakin Natta oli sitä mieltä).

Eilen maanataina käytiin ennen mun töihin menoa lenkillä pellolla ja Topi ja Natta sa juosta siellä. Sitten vähän treenailtiin, Nattan kanssa kaukoja ja Topin kanssa seisomista ja yleistä hubailuja. Yleisesti voisi muutenkin sanoa, että Topin kanssa on kaikki menny tosi hyvin. Ei mitään ongelmia.

Tänään Natta pääsi vihdoin Rannikon Timon käsittelyn. Kuten oli arvellut niin koko selkä ja lantion seutu ihan jumissa. Muuten jumeja ei mistään löytynytkään. Se miksi nyt näin voi johtua tuosta suunnattomasta lumen määrästä. Nyt onneksi saatiin paikat auki. Heti hieronnan jälkeen huomasi muutoksen Nattassa. Natta käyttää toista takajalkaa nyt normaalisti, Natta ei enää turhia stressaa (mitä teki tossa välillä) ja muutenkin on oma ihana itsensä. Mutta kyllä mä nyt soimaan itseani, kun en tajunnu viedä aikasemmin. Nyt pitää jatkossa käydä usemmin hierojalla, jotta tällästä tilannetta ei synny. Saatiin lääkkeeksi vielä venytysohjeet, takin pitoa AINA, kun joutuu odottamaan ja kunnon ravilenkkejä muutaman kerran viikossa.

Muutaman päivän Natta vielä taukoilee, mutta onneksi Tollon kanssa voi treenata.