Tähän voisi ihan hyvin kopsata sanasta sanaan mun kirjoituksen vuoden 2008 lokakuulta huonojen kisojen jälkeen. Fiilikset on tällä hetkellä ihan samanlaiset.

Keväästä lähtien ollaan tehty järjettömästi töitä yhtä tavotetta kohden. Treenit onkin sujuneet hyvin, välillä jopa liian hyvin. Ja kisoihin on ollu hyvä fiilis lähteä ja mennä. Itse kisoissakin on ollu ihan hyvä fiilis. Mä en ole enää jännittäny niin paljon kuin esim. vuosi sitten ja sen takia Nattakin on toiminut paljon paremmin. Pystyttiin jota kisamaan Turussa, joka on tulle vaikea juttu (paljon tuttuja jne.) Fiilis on ollu rento ja hyvä. Videoltakin katottuna suoritukset oli hyviä.

Mutta aina siellä tapahtuu jotain uutta ja odottamatonta. Koiraa en kyllä syytä siitä ollenkaan en nyt enkä kisoissa. Rankasen itteäni, ehkä jopa liikaa. Sitä päämäärää, joka ollaan asetettu ei olla saavutettu. Ja kun sitä tulosta ei ole tullut, niin tiedän jo nyt etukäteen, että mun paineet kasvaa samalla. Se ei tietenkään ole hyvä asia ajatellen Nattan kisoja, koska jossain vaiheessa rupeen paineistamaan koiraa. Ehkä nuo viime viikon kisat oli ihan pohjanoteeraus. Olihan niissä paljon hyvää, mutta silti.

Ja "pahintahan" tässä on se, että seuraavat kisat on jo parin viikon päästä. Miten saan oman pään kasattua ennen seuraavia kisoja? Miten saan sen hyvän fiiliksen kuin aikasemmin? Miten saan kerättyä en saman tsempin ja rennon fiiliksen ennen seuraavia kisoja?

Tän tarkotuksena ei ollu mitenkään angstailla tai hakea "sääliä", vaan lähinnä selvittää omaa päätä ja omia ajatuksia. Josko se helpottaisi löytämään sen oikeen fiiliksen.