Blogi laahaa taas jäljessä ihan kiitettävästi. Yritän nyt taas muistaa, että mitä kaikkea sitä on tullu tehtyä.

Lauantaina 20.11. käytiin tokoilemassa Viikissa Katin ja Marian kanssa. Prisman nurmi oli ihan kiitettävässä kunnossa ja saatiin hyvät treenit tehtyä. Natta pääsi kirmaamaan ruutuun muutaman kerran ja molemmat oli ihan hyviä. Erikseen tehtiin loppuosia ja nyt nekin toimi hyvin. Kyynärät ei jääny ollenkaan ilmaan ja apparit vahti. Kaukoissa Nattalla oli keskittyminen jossain ihan muualla. Lähes kaikki istumiset tuli seisomiseksi (jotka on tosi vahvoja) ja liikkumista eteenpäin tapahtui. Takapalkan kanssa saatiin hyviä onnistumisia aikaseksi. Lopuksi vielä tunnarissa oman piilotusta. Maria piilotti meille 3 omaa. Hyvin Natta sieltä kävi ne hakemassa. Palautus vauhti oli paljon parempi.

Treenien jälkeen lenkki Katin ja koirien kanssa rauhallisessa Viikin maisemissa. Illalla mulla oli vielä edessä firman pikkujoulut, joten hyvällä omalla tunnolla pystyi Nattan jättää kotiin nukkumaan.

Sunnuntaina 21.11 muutaman tunnin yöunien jälkeen lähdettiin hakutreeneihin Mestarintielle. Nattalle otettiin neljä maalimiestä. Eka maalimies oli vasemmassa etukulmassa. Natta upposi sinne varmasti ja rullakin tuli hyvin perille. Näyttö oli hyvä. Toka oli sitten oikeessa etukulmassa. Tämäkin oli mycket bra kokonaisuus. Näyttö oli hyvä. Kolmannella Natta ei edenny tarpeeksi pitkälle, joten maalimies jäi löytymättä. Uusi lähetys, niin johan se maalmies sieltä löytys. Rullakin tuli hyvin perille ja näyttö hyvä. Vika maalimies oli sitten takakulmassa. Hyvin Natta upposi, rulla tuli hyvin ja näyttö oli hyvä.

Kokonaisuutena taas ihan hyvät treenit. Nattalla tekeminen hyvin kasassa. Hallinta oli parempaa nyt kuin edellisellä kerralla. Nyt pitää treenejä hieman vaikeuttaa ja tehdä monipuolisempaa.

Treenien jälkeen mentiin kotiin takasin nukkumaan.