Viikonloppu on ollut niin kiireinen, että enpäs ole mitään kerenny kirjottelemaan. Nattan kanssa olen kuitenkin treenannu ahkerasti.

Perjantaina oltiin Ukissa epävirallisissa toko kisoissa. Natta oli paikan päällä mukana vai turisitina. Osallistui kuitenkin Tempon kanssa alokas luokkaan, jotta saisin edes epävirallisen kokemuksen kisoista ennen kuin menen Nattan kanssa kisaamaan.

Kisapaikalla otin Nattan kanssa myös sivulletulo harjotuksia. Oli kiva huomata, että Natta jaksoi keskittyä tekemiseen kohtuullisesti vaikka paikalla oli paljon häiriötekijöitä. En usko, että alokasluokan liikkeet tuottavat paljon harjotuksia. Pitäis vaan päästä jonkun kanssa treenaamaan, ettei aina tarvii yksin treenata.

Lauantai iltana menin iltalenkin yhteydessä Nattan kanssa sitten treenaamaan lähi kentälle. Tämä oli meille taas aivan uusi harjottelupaikka. Otin kuitenkin kaikki harjotukset varmuuden vuoksi remmissä, koska viereisessä talossa asuu koira ja läheisellä tiellä liikkuu paljon autoja sekä koiria. Aluksi otettiin taas sivulle tuloja. Natta kyllä tajuaa, että mitä pitää tehdä ja nyt kyllä tulee sivulle ilman makupalaakin. Toisinaan kuitenkin Natta menee vinoon, kun pitää tuijottaa mammaa silmiin. No, tämä on ainakin ihan hallinnassa.

Sen jälkeen otettiin luoksetuloja. Natta menee nopeasti istumaan ja jää tosi nätisti paikallee, mutta sen jälkeen tulee ongelmia. Natta kyllä tulee luokse heti, mutta luoksetulo reitti ei ole suora vaan AINA Natta tekee vinon kaaren oikealle. Mistäköhän tämäkin johtuu?!? No, ongelma yritetään keksiä ja harjottelemistä jatketaan.

Sitten vielä paikallaoloja pari kappaletta. Kyllä huomaa, että ollaan maahanmenoja harjoteltu viimeaikoina. Maahanmeneminen on huomattavasti parantunut ja nopeutunut. Jos pyydän Nattan sivulla menemään maahan niin lähes aina Natta menee poikittain tai vinoon makaamaan. Niinpä me palataan askel taakse päin ja otetaan paikallaoloa taas seinän vieressä. Paikallaan Nattan kyllä pysyy tosi nätisti. Vielä pitäis saada joku siihen häiriötekijäksi.

Lopuksi vielä otin lyhyet seuraamis pätkät. Minkä takia seuraaminen ei vaan luonnistu? (Hakkaa päätä seinään). Natta tuijottaa koko ajan vaan mun kättä eikä ollenkaaan silmiin. No, eipä me olla tota seuraamista paljon harjoteltukkaan..

Mutta, kohta olis tarkotuslähteä hallille juoksemaan taas putken läpi...