Äiti tuli viikonloppuna käymään ja pitihän tilanne käyttää hyväkseen. Mentiin Backaksen kartanon pihalle tekemään jäljet, jossa treenattiin keppejä. Ite kun en tiedä, miten lähteä niitä opettamaan, joten oli hyvä että osaava ihminen kulki vieressä.

Eli Nattalle tehtiin 200 askeleen jälkei nurmelle. Alussa kasa ruokaa ja sitten 20 askeleen välein keppi. Alussa kolmella ekalla kepin alla myös purkki. Jäljen alussa oli taas makupaloja tiheemmin ja Nattan jäljesti epävarmemmin. Tämä onkin se yleisin ongelma.

Ekalla kepillä kiinnitti ehkä enemmän huomiota siihen purkkiin (joka on Nattalle SE juttu) kuin ite keppiin. Kepin jälkeen tuumasi hetken ja jatkoi jäljestämistä. Tokalla ja kolmannella kepillä kävi ihan sama juttu. Eli ehkä keppi/purkki ei ole Nattalle hyvä yhdistelmä. Lopuilla kepeillä Natta kiinnitti niihin kyllä huomiota, mutta ei varsinaisesti ilmassut niitä. No, tokihan tämä oli eka kerta kun tätä treenattiin. Itse jäljestys meni tosi hyvin. Ei siinä mitään ongelmaa.

Alussa mietin, että Nattan olisi parempi ilmasta kepit ottamalla ne suuhun, mutta pikku hiljaa olen kääntyny sen maahanmenon kannalle. Katellaan kuitenkin, että mitä tehdään.