Mä olen ollu nyt tosi laiska treenaamaan Nattan kanssa. Iltasin töiden jälkeen ei oo oikein energiaa. Ulkona ollaan opeteltu haukkumaan. Ihan hyvinhän N:ltä se haukku irtoo, mutta en mä silti vois kuvitella sitä haussa ilmaisutavaksi, koska tosi katkonaista se haukku on.

Sisällä ollaan tehty myös noutokapulan ottamisia ja nostoja naksulla. Noi on nyt paljon paremmat, mutta ei ne vieläkään ole super kunnossa. Harjotellaan, harjotellaan.

Lauantaina lähdettiin Turkuun treenailemaan ja vaihtamaan autoa. Päästiin treenaamaan äitin, Lauran, Tanjan ja Sirpan kanssa. Natta nostaa itseään huomattavasti tutulla kentällä, tutussa porukassa. Nattan kanssa treenailtiinkiin seuraamista. Nyt kun ollaan tehty noita "nosto"treenejä, niin siitä seurauksena on edistämistä ja poikittamista.

Nyt tehtiinkin sitten ihan muutaman askeleen seuraamista, jollon saatiin paikkaa hieman taaksepäin. Tämän jälkeen tehtiin hieman pidempää pätkää niin, että kokoajan kaarrosta vasemmalle. Tää oli oikeesti hyvä ja Nattan paikka oli mycket bättre. Eipä tehty sitten muu. Kiitos vaan kaikille neuvoista.

Eilen oltiin ekaa kertaa Citybelgien treeneissä. Eipä alkaneet treenit mitenkään mairittelevasti. Ekaksi eksyin matkalta, kun ei ohjeiden kanssa paljon perille osannut. Sen lisäksi olin unohtanu maksukuitin ja rokotustodistukset töihin. No, pitää muistaa ne seuraavalla kerralla ottaa mukaan.

Aluksi otettiin ilmottautuminen. Siirtyminen toisen koiran kanssa oli hyvä, mutta jestas sitä odottamista. Natta vilkuili kaikkea muuta. Ei hyvä. Nyt tehdään pitkiä paikallaan odottamista KONTAKTISSA. Joo, turhan harvoin noita tulee tehtyä, joten oma vika.

Natta oli treeneissä kaukana normaalista. Mä hieman jännitin treenejä ja se kyllä näky. Nattan seuraaminen oli ihan hirveenä. Natta teki sellasen tokoseuraamisen. Kontakti pysys vaihtelevasti. Kentällä oli niin paljon lunta, että aina kuoppaan "tippuessa" myös kontakti tippus. Nyt paikka kyllä pysys, mutta se johtus siitä että vire oli surkee. Nyt tiiän, että miten tuo mun jännittäminen Nattaan vaikuttaa. Saatiin kuitenkin "hyväksyntä" meidän tavalle treenata. Joten näin jatketaan.

Väliaikana tehtiin jääviä. Ne jäävät on nyt kunnossa. Istuminen on hyvä, ehkä inan nopeempi vois olla. Maahan Natta lätsähtää suorilta jaloilta. Seisominen on nyt normi Nattaa.

Saatiin myös paikallaolotreeni häiriössä ja ihan hyvin tuo siellä pysys.

Kokeiltiin myös kaukojen istu-seiso vaihtoja eri matkoilta. Nyt voin sanoa, että Natta osaa ne. Seuraavaksi sitten vuorossa seiso-istu ja seiso-maahan. Pitää sisällä naksutella niitä, jotta oppii oikeet liikeradat.

Lopuksi otettiin vielä luoksetulo ryhmässä, niin että muiden piti istua paikallaan tai olla maassa paikallaan. Natta oli ihan ihmeissään, että pitääkö tulla luokse (luuli paikallaan istumiseksi), mutta tuli kuitenkin vauhdilla. Hyvä, hyvä.

Nyt pitäis päästä treenaamaan enemmän. Ai niin.. Me saatiin hakuryhmä paikka. Ei tarvii haudata pk-haaveita.