Toiset juhlii vappua ja toiset käyttää vapun treenaamiseen. Töiden jälkeen käytiin taas Keravalla treenaamassa.

Treenit alotettiin taas p-oloilla. Nattalla ei mitään ongelmia. Tällä kertaa en päässy piiloon, koska sellasta ei kentältä löytyny.

Ekassa setissä otettiin ruutua ja tunnaria. Ruutua olen nyt treenannu uudella metodilla ei pallolla. Ekalla kerralla käyn ite ruudussa näyttämässä Nattalle, että mihin sitä pitää mennä. Ilman palkkaakin Natta menee täysilllä ruutuun ja palkaksi tulee mun heittämä pallo. Tää toimii! Nyt Natta ei kyttää kulkia, eikä myöskään hae palkkaa silmillä. Muutama toisto tehtiin ja kaikki meni hyvin. Vikaksi tehtiin kisamaisesti alkupuoli ja se meni ihan superhyvin. Noin siis jatketaan.

Tunnarissa Natta haisteli tosi hyvin kapulat 1+1 ja toi oman. Tää onnistu jokaisella kolmella kerralla. Kerran toi väärän, mutta sillon ei haistellu kapuoloita ja muutenkin rupesi haistattelemaan (leikki ja heitteli niitä, kun oli niin hauskaa) kapuloiden kanssa.

Tokassa setissä tehtiin kaukoja ja askelsiirtymisiä.

Kaukoissa me vaan peruteltiin. Nyt taaksepäin istumiset on hyvällä alulla, mutta ne vaatiin vielä paljon toistoja.

Askelsiirtymiset tehtiin avonaisen superpalkan kanssa, jotta Natta piti keskittyä 110 %. Kaikki käännökset ja siirtymiset onnistu hyvin. Koska mä vaadin täydellistä suoritusta, niin vasemmalle siirtymiset olis voinu olla puhtaammat.

Lopuksi leikittiin pallon kanssa ja Nattalla oli super haustaa.

Tsemppiä Kirsille ja Hupille kisoihin. Kyllä se 1-tulos sieltä tulee.