No niin, mistäköhän sitä sitten lähtis. Pääsiäisenä oltiin Turussa käymässä ja päästiin vierailemaan leirillä sekä agi-hallilla.

Aluks ne agit....  Mulla on putkihullu koira. Mistä tahansa Natta bongaa putken, niin se koira on jo siellä. Onhan se kivaa, kun toinen tykkää mutta... No, joo.. kokeiltiin myös ekaa kertaa matalia maxi-hyppyjä. Natta hyppy tekniikka on ihan hyvä ja ketterästihän tuo rimojen yli meni. Vaikeutta tuottaa kyllä eniten se, että Natta on vahvasti vasemmalta puolelta ohjattava (siis mun vasemmalta), Natta ei millään voi ymmärtää, että sen pitäis mennä oikeeltakin puolelta. Kokeiltiin hyppyjä suoraan ja käännösten kanssa sekä välistä vetoja. Ne onnistus ihan hyvin. Hyppy-putki-hyppy yhdistelmäkin meni tosi sujuvasti. Kontaktit tökki ja pahasti, mutta kyllä se ymmärtää kun ei olla otettu niitä puoleen vuoteen. Keppejäkin pitäis päästä treenaamaan kunnolla ja useesti.

Sitten leireilyt... Eli päästiin kuokkimaan leirille, jossa päästiin kunnolla tokoilemaan hyvään oppiin. Nattan seuraaminen onnistui tosi hyvin ja nätisti, muutenkin se on todella mallillaan. Eteenistumiseen saatiin hyviä vinkkejä. Nyt pitää vaan päästä niitä oikeesti toteuttamaan. Maahanmenot oli hitaita, mutta toistojen jälkeen niistäkin tuli nopeempia. Lisäksi mun pitää Nattan kanssa leikkiä enemmän ja niin että Nattaa ei saa paineistaa. eli me ruvetaan leikkimään enemmän. :) Nouto ei onnistunu ollenkaan eli sitäkin pitää taas kotona lisää treenata.