Muutaman vapaapäivän jälkeen käytiin tokoilemassa Viikissä Katin ja Geenan kanssa. Nattalla ohjelmassa ruutua, luoksetuloa, kaukoja ja yleistä häröilyä.

Aluksi seuraamista, joka oli ihan jees, mutta se jonkin puuttus. Liikkeestä istuminen oli ok, mutta sais olla nopeempi.

Ruudussa ollaan otettu askel taaksepäin eli alusta ja naksu käyttöön. Eka oli taas surkee, mutta loput ihan jees. Ei kuitenkaan sellasta fiilistä, kun pitäis tulla.

Luoksetulossa Natta tuli aivan liian hiljaa. Ei sitä normi tykistystä. Stoppi oli hyvä. No, nyt kuurina näitä kuten viime syksynä.

Lopuksi vielä kaukot. Ne sentään onnistus kohtuullisesti. Kaikki muut vaihdot ihan paikoilleen, mutta seiso-maahan tuli hieman eteenpäin.


Maanantaina oltiin Kirsin kanssa pitkästä aikaa treenaamassa Hyvinkään jäähallin parkkiksella. Nattalla kaukoja, ruutua, luoksetuloa, seuraamista ja nouto.

Seuraaminen oli paljon parempaa kuin sunnunaina. Ekassa setissä ruutukin onnistus ihan kohtuullisesti, kun se alusta oli ruudussa. Vauhti oli hyvä ja hyvin meni juuri oikeeseen paikkaan.

Tokassa setissä aluksi luoksetuloa. Tässä vaiheessa meni purkkimoodi päälle ja Natta kyttäsi vaan purkkia. Tästä johtuen sitten vauhti oli ihan onneton. 

Sitten vielä ruutu. Se meni ja meni, mutta voin sanoa ihan suoraan, että en ole ollenkaan tyytyväinen.

Tuntuu, että kaikki muut uskoo meijän tekemiseen enemmän kuin mä ite. No, tiistaina sen näkee sitten. Toivottavasti joku tulis mukaan, että saataisiin kuvattua suoritus. Sen jälkeen teen päätöksen, että mitä tehdään, missä tehdää ja koska tehdään.

Harmi sinäänsä, että syksy tulee ja tokotreenit loppuu. Sen taas tietää, että talvella joutuu pääsääntöisesti treenaamaan yksin. Ja kokemuksesta tiiän, että se ei todellakaan sovi mun hermoille. No, oppia ikä kaikki.