Torstaina oli vuorossa kahdet eri treenit. Aamulla ajeltiin Seinäjoelle treenaamaan Heidin ja belgien kanssa. Nattan kanssa tehtiin vähän kaikenlaista.

Aluksi tehtiin seuraamista kontaktilla. Alussa Nattalla oli haahuilua ja paljon. Pääsin näihin kuitenkin puuttumaan. Heidi huomasi, että pakotteen jälkeen palkkaa Nattaa liian hitaasti, joten tästäkin sain nyt apua. Pystyttiin tekemään pitkiäkin suoria, ilman että kontakti tippui. Vaikka vieressäkin meni koira, niin katse pysyi. Paljon parempi, kuin viikko sitten.

Tämän jälkeen tehtiin käännöksiä. Saatiin Heidiltä apuja noihin vasemmalle siirtymisiin. Nyt kun tiiän, että miten ne teen niin on paljon helpompaa. Vasemmalle käännökset meni hyvin ja perä pysys hyvin mukana. Samoin oikeelle käännökset sujus paremmin kuin aikaisemmin. Noin nyt jatketaan treenejä.

Lopuksi vielä ruutua. Natta ei millään meinannun hahmottaa ruutua. Katteli kaiken maailman taivaan lintuja. Saatiin kuitenkin muutama ihan onnistunutkin suoritus tehtyä. Tähänkin saatiin Heidiltä muutama hyvä vinkki, mitä en ole aikasemmin tienny.

Tauon jälkeen muutama kapulan nosto. Kyllä Natta sen mielellään nostaa, mutta palautus on to-del-la hidas. Katotaan mitä saadaan aikaseksi.

Kiitos Heidille seurasta ja vinkeistä, niin tokon suhteen kuin sen toisenkin asian kanssa. Kieli ulkona

Muutama tunti oltiin kotona lepäilemässä ja illalla mentiin hakuryhmän kanssa Simpsiölle tokoilemaan.

Nattan kanssa keskityttiin yllätys, yllätys taas siihen seuraamisen. Taas ekalla pätkällä jouduin puuttumaan haahuiluun?!? Minkä takia ongelma on aina ekalla kymmenellä askeleella ja sen jälkeen on paljon parempi? Mitenköhän noita alkuja sais tehostettua?!? No, seuraaminen meni hyvin ja se yksi täyskäännöskin oli hyvä.

Henkilöryhmässä ekalla kerralla jouduin TAAS muistuttamaan, että ei niitä muuten katsella. Tämän jälkeen Natta oli hieman epävarma henkilöryhmässä, mutta tosi nopeesti saatiin aikaseksi hyviä kierroksia hyvällä kontaktilla.

Lopuksi otettiin jäävät. Liikkeestä istuminen oli hyvä, mutta hidas. Tähän pitää saada varmuutta ja sitä kautta nopeutta. Liikkeestä maahanmeno oli super. Ei ole vaikuttanut, vaikka ei olla tehty sitä pitkään aikaan.

Lopuksi vielä luoksetulo ja vauhtia oli paljon. Eteenistumisen kannalta Natta tuli hyvin, vaikka en sitä nyt ottanutkaan.

Hyvässä vauhdissa kohti BH-koetta ollaan.