Sunnuntai aamu tuli vietettyä hakutreeneissä. Pitkästä aikaa saatiin kunnon treenit pystyyn.
Natta oli ekana suoritus vuorossa. Nattalle otin kolme maalimiestä hajuhakuna. Hajuhakuja ei loppujen lopuksi tarvittu kuin yhdellä.

Jo autolta tullessa Natta oli ihan varma, että kyllä hän tietää missä se maalimies siellä metsässä on. Eipä tarvinnu lähteä keskilinjalta mihinkään, kun lähetin Nattan. Aivan suora ja nopea pisto, juuri sellanen mitä haluan. Hyvin viihtyi maalimiehellä.

Tokalle maalimiehelle Natta lähti taas sillä asenteella, että kyllä hän tietää missä se on. Eipä sillonkaan tarvinnu keskilinjalta irrota. Natta lähti taas maalimiehelle vauhdilla ja löysi sen heti. Piilo ei oikeesti ollut mikään helppo.

Kolmannella maalimiehellä jouduttiin hakemaan haju vähän lähempää, koska Natta kyttäili aivan muualle. Hajunhaun jälkeen Natta oli kyllä ihan selvillä, että mihin pitää mennä, MUTTA lähti juoksemaan sinne, mihin oli aikasemmin kytänny. Mitä lie hirvimiehiä siellä oli. Tokalla lähti sitten taas päättäväisesti ja nopeesti maalimiehelle ja saatiin hyvä pisto.

Aivan loistavat treenit. Tälläsiä aina, niin olen tyytyväinen. Nyt otetaan varmaan valmiita ja siirtyviä haamuja, jotta saadaan sitä etenemistä. Ilmasuja kun pääsis jonkun kanssa treenaamaan, niin sais niitäkin taas eteenpäin.