Lauantai aamupäivällä suunnattiin taas treenaamaan Leppävaaraan. Suunnitelmissa oli ruutua, metallia, kaukoja, luoksetuloa ja vähän seuraamista.

Treenit alotettiin metsulla. Metsku ei ollu ehkä niin hyvä, kuin mitä se on edellisillä kerroilla ollut. Eli motivaatio treenejä tämän suhteen jatketaan. Luoksetulossa ekalla otin läpi, tokalla seiso stoppi (joka meni pitkäksi). Tämän jälkeen uusi seiso stoppi lyhyemmältä matkata (joilloin stoppi oli hyvä) ja lopuksi vielä läpijuoksu lyhyemmältä. Nattalla stopit sujuu hyvin, jos vauhti ei kasva liian suureksi. Helposti vauhti vaan kastaa liian kovaksi, jolloin eka seisominen on lähes mahdoton tehdä. Mutta ei saa tuosta vauhdista valittaa... jumitus on saatu pois päivä järjestyksestä.

Kentälle oltiin rakennettu kaksi ruutua. Nattan ruutu treenit oli ihan super hyvät. Ekassa ruudussa oli purkki (joka oli viety sinne ilman, että Natta näki sen), ja vauhdilla neiti tykitti suoraan ruutuun. Tämän jälkeen lähetys merkiltä toiseen ruutuun, joka oli tyhjä. Tässäkin paikka oli juuri oikea ja vauhti sinne loistava. Lopuksi vielä lähetys purkille ylipitkältä matkalta. 

Seuraaminen oli kanssa ihan jees. Asenne näyttää olevan kohdallaan. No problem.

Kaukoissa Natta toimi ihan jees. Ekassa vaihdossa (maahan-istu) Natta "kuvitteli" tietävänsä mitä kuuluu tehdä ja nousi seisomaan. Se perinteinen seiso-maahan tuli hieman eteen, mutta muuten kaukot oli ihan passelit.

Hyvät treenit taas vaihteeksi...