Tää on ollut ihan ihmeellistä. Viikko on ollu tosi hiljainen treenien suhteen. Ollaanko me jopa kaks kertaa käyty treenaamassa.

Keskiviikkona oli vuorossa perinteiset CB treenit. Nattan ohjelmassa oli kaukoja, ruutua ja tunnaria. Treenit alotettiin tunnarissa. Tällä kertaa treeneihin yhdistettiin se valmistelu osuus ja Natta sai palkan siitä. Ekalla kerralla Natta ei oikeen tiennyt, mitä siltä vaadittiin ja meinasi kääntyä mun mukana. Toisella vahvistus käskyllä sain sen pysymään. Tokalla kerralla tehtiin vaan vahvistus eli kun Natta istus hyvin paikallaan mun kääntyessä ja Merjan viedessä kapuloita, niin palkka siitä. Ihan hyvin meni ekaksi treeniksi. Nyt pitää ottaa näitä vaan enemmän ja ruveta vahvistamaan sitä rivi tunnariakin.

Seuraavaksi otettiin kaukoja. Otettiin avuksi yksi lauta, kuten Jessican kanssa edellisellä kerralla. Jos ekana liikkeenä on seiso, niin jumittaa paljon helpommin. Tehtiin vaihtelevasti 3-4 vaihdoin sarjoja ja palkka satunnaisesti. Vikana tehtiin vaan pelkkä eka seisominen, josta palkka. Mutta... nyt Natta ei yhtään vinottanut ja noita ekoja seisomisia lukuunottamatta vaihdot oli hyviä. Natta ei myöskään hätkähtänyt mitenkään Merjan liikkuroinnista.

Lopuksi vielä ruutua. Ruutu treenit meni hyvin ja huonosti. Kolme ekaa kertaa oli tosi hyviä ja Natta meni juuri oikeeseen paikkaan (vaikka ei nähnyt palloa pitkässä heinikossa)... Sitten rupesin ite liikaa tahkoamaan ja Nattalta palo pinna. Eli jatkossa näitä treenejä 2-3 kertaa per treeni. Muuten tehdään samalla tavalla kuin Jessican kanssa alotettiin.

Toivottavasti saadaan Katilta näiden ruututreenien videotkin, niin nään mitä siinä ihan oikeesti tapahtuu.

Muuten olenkin sitten paahtanut töissä enemmän kuin lakisallii. Onneksi Natta ei ole moksiskaan mun 10 tunnin työpäivästä.. Ja toisaalta saanhan mä sitten nää ylityöt vapaana.

Nyt ollaankin oltu viikonloppu Turussa. Tänään käytiin Nattan kanssa ottamassa hyppykoulua hallilla. Mun pieni "agi-koira" osas hienosti mennä 5 hyppyä peräkkäin. Näköjään heti kun Natta ei kuumu liikaa, niin tekeminenkin oli hallittua. No... Natta hyppäsi ihan ok, mutta joku siinä ottaa vielä silmään. Toisaalta, toko hyppy ei tod.näk. aiheuta ongelmaa ja jos pk-esteitä treenaa jatkossa hallitusti, niin suurempia ongelmia ei tulisi oleman. Onneksi saatiin nämäkin videolle, niin pystyn niitä kattelemaan.

Treenien lopuksi tehtiin muutama ruutu treeni. Ekat kolme meni taas ihan hyvin, mutta sitten kun rupee kikkailemaan, niin ongelmiahan syntyy... Toisaalta se kertos myös sen, että vaikka Natta helposti korjaa oikeelle paikalle, niin täysin varma se ei vielä ole...