Laitetaan nämä nyt erikseen, vaikka ollaan eilen ja tänään treenailtu.

Eli eilen oli tottis trenit Espoossa. Päästiin kokeilemaan ja näyttämään taitoja uuteen ryhmään. Uudessa ryhmässä treenaaminen oli Nattalle uutta ja outoa, koska Kauhavalla ollaan kuitenkin pääasiassa treenattu kahestaan.

Aluksi otettiin paikallaolo istuen. Ite jännitin tosi paljon sitä, että miten Natta pysyy siinä. Ihan nätistihän tuo neitonen pysyi ja tapitti. Välillä kävin kyllä palkkaamassa. Ens kerralla voisin luottaa koiraan enemmän ja käydä harvemmin palkkaamassa.
Sitten otettiin paikallaolo maaten. Ekaa kertaa pitkään aikaan Natta nousi istumaan palkkaamisen yhteydessä. Muuten kyllä pysys tosi nätisti paikallaan häiriöstä huolimatta.

Muutenkin noi paikallaolot on niin vahvoja meillä. Piiloja treenataan sitten ens viikolla ja katotaan miten menee.

Seuraavaksi treenailtiin nopeita maahanmenoja. Tässäkin vaan Nattan kanssa leikittiin nami-leikkiä ja ylikorostin maahanmenoja, jotta niistä tuli sellaset kun halusin. Mutta ihan kohtuullisen nopeesti tuo menee ja suoraan maahan. Ehkä hieman lisää nopeuttaa joskus kaipailen. Eli lisää toistoja ja treeniä.

Itekseen treenattiin siinä sivussa eteen istumista. Se on nyt pikkuhiljaa ruvennu toimimaan. Vielä kuitenkin joudun avustamaan, mutta nyt se on suora ja lähellä. Avustus ei kuitenkaan ole iso, mutta ilman avustamista Natta yrittää tulla suoraan sivulle, mikä ei ollu sen homman idea.

Lopuksi kokeiltiin vielä kaukoja. Sain vinkkejä ja ideoita, miten saadaan seiso-istu vaihdos tehtyä oikein. Istu-seiso ei kentällä häiriössä vielä toiminu, mutta toisaalta ei me sitä hirveesti olla treenattu. Istu-maahan toimi kentälläkin hyvin, ehkä hieman hitaasti. Mutta se toimi!!

Muutenkin olen Nattan tekemiseen tyytyväinen. Vasta loppu vaiheessa huomasi sen, että keskittyminen treenaamiseen ei riittänyt vaan piti kuikuilla muita. Mutta noin 45 minsaa jaksoi tehdä ihan nätisti ja keskittyneesti töitä.