Tiistaina käytiin taas vaihteeksi tokoilemassa. Tällä kertaa mentiin jäähallin hiekkakentälle tottistelemaan.
Tarkotuksena oli tehdä Nattan kanssa avoimen vaikeita liikkeitä ja hiota niitä parempaan kuntoon.

Ekana otettiin liikkeestä seisominen. Tää nyt toimii tosi hyvin. Seuraaminen oli hyvä ja Natta pysähtyi heti. Yhtään liika askelta ei tullut. Palkkasin tästä hyvästä seisomisesta.

Seuraavaksi otettiin liikkeestä maahanmeno. Valmisteleva oli hieman laiska, mutta maahanmeno on mennyt eteenpäin todella paljon. Natta menee paljon nopeemmin jo maahan. Nyt tehdään kotona ja lenkeillä vaan kivoja maahanmenoja ja sitä kautta haetaan sitä vauhtia.

Pakkohan sitä oli sitten kokeiltava kaukoja. Tällä kertaa otin matkaa noin 7 metriä. Kaikki vaihdot olivat tosi hyviä. Nyt ei maahanmenoissakaan tullut läsähdyksiä. Näköjään kotona tehdyt "ylipitkät" kaukot on tuonu varmuutta noihin.

Noutojakin oli sitten tehtävä. Ekana tehtiin liike kisamaisesti. Natta lähti laukalla kapulalle, nosti kapulan ilosesti ja tuli tällä kertaa reippaalla ravilla takasin. Nyt ollaan taas menty askel eteenpäin. Perusasento oli hieman vino, joten sitä täytyy nyt sitten kotona naksutella. Lopuksi otettiin vielä pari vauhdinoutoa ja niiden kautta saatiin siihen noutoon vielä muutama aste lisää vauhtia. Nyt kun ei pilais sitä.

Lopuksi vielä pieni pätkä seuraamista. Jostain syystä seuraaminen tökkii nyt ja pahasti. Juu, Natta kyllä tekee ihan kivasti töitä, mutta paikka irtoo turhan helposti. Patukan kanssa toimii hyvin, mutta palkatta ei toimi niin kuin haluaisin. Nyt on toisaalta oikeelle käännökset ruvennut toimimaan paremmin, kun mä ite tiiän miten ne teen. Vielä pitäis ne täyskäännökset kattoa läpi.

3 viikkoa kisoihin ja ihan hyvässä mallissa ollaan.... katotaan miten käy...