Pika hälytyksellä saatiin maanantaille hakutreenit pystyyn. Meidän pieni (3 hengen), mutta tehokas ryhmä lähti siis treenaamaan Pommitielle.

Koska pimeys uhkasi meitä, niin päätettiin pitää kaikki tehokkaat treenit. Nattalle siis kolme hajunhakua.
Eka oli vasemmassa etukulmassa kiven takana. Keskilinjalta lähdettäessä Natta oli jo todella varman oloinen. Noin 10 metrissä Natta sai jo varman hajun. Mentiin vielä kuitenkin vähän matkaa eteenpäin, jotta haju oli varmasti. Natta pistolle, mutta hirven hajut veivät Natta hieman sivuun. Natta kiinni ja uudelleen hajun hakun. Nyt Nattasta näki, että tuolla se on. Palattiin takasin keskilinjalle ja sieltä lähetys. Nyt Natta lähti varmasti ja vauhdilla maalimiehelle. Maalimiehelle Natta meni kyllä todella varmasti, mutta maalimiehen kanssa Natta ei nyt suostunut leikkimään. Makupalat olivat tällä kertaa kuitenkin super hyvä juttu.

Toka maalimies oli oikeessa etukulmassa. Tää oli tuulen kannalta parempi puoli. Jo viiden metrin jälkeen Nattasta paistoi itsevarmuus, että mäpä tiedän missä se maalimies on. Ei siinä sitten voinut tehdä muuta kuin lähettää koiran pistolle. Suora, hyvä pisto, johon mentiin täysillä niin että sammaleet vaan lentelivät.

Kolmas maalimies oli sitten kanssa oikeella noin 30 metriä edellisestä. Tämä oli melkein kopio edellisestä eli heti keskilinjan jälkeen Natta sai hyvän hajun maalimiehestä. Pistokin oli nyt hieno ja suora.

Hyvällä tuulella voidaan tehdä suoria pistoja. Muuten tehdään hajuhakuja Ilmasut vielä erikseen mettässä tai kentällä. Hyvässä vauhdissa ollaan ja näin nyt sitten jatketaan treenailuja.