Sunnuntaina oli sitten vuorossa ekat BH treenit. Treenit pidettiin Luukissa parkkiksella. Ryhmä kyllä vaikutti ihan kivalta ja siellä oli monenlaisia koiria.

Nattan kanssa tekeminen oli vähän niin ja näin. Taas huomasi sen, kun oli paljon häiriötä niin neiti ei jaksanut kunnolla keskittyä. Jouduin esim. perusasentoa korjaamaan useesti, vaikka tuohan osaa sen hyvin. Nattan kyllä seurasi ihan hyvin, mutta ite en siihen ollut tyytyväinen. Kännökset meni hyvin, paremmin kuin aikaisemmin. Täyskäännöksessä (pk-tyylillä) Natta jätättää aian, joten sitä pitää nyt kunnolla treenata. Kouluttajan mielestä Natta seuraa hyvin ja pitää nätisti kontakti, mutta ite en ainakaan treeneissä ollut sitä mieltä. Voi olla, että olen sitten liian kriittinen sen kanssa. Keneltäköhän oppinut?!?

Lopuksi otettiin luoksetulo. Natta jäi nätisti, tuli vauhdilla luokse, mutta kovasti yritti tulla suoraan sivulle. Eteenistuminen on vaikeeta. Lyhyellä matkalla menee ihan ok, mutta heti kun matkaa ja vauhtia tulee lisää niin sivulle tulo on helpompi. Nyt sitten otetaan tehotreenit eteenistumisesta.

Ryhmässä oli muutenkin vähän sellanen fiilis, että lokakuussa pitäis mennä BH-kokeeseen. No, enpä tiiä. Nattan kanssa kaikki on niin kesken. Ehkä jos sitten loppu vuodesta tai sitten vaihdon jälkeen. Who knows. Pitää nyt kouluttajan kanssa keskutella, että mikä on järkevintä ja missä mennään.