Maanantaina oli meijän uuden EPK:n tottisryhmän treenit Nurmijärvellä. Uusi kenttä ja uudet ihmiset ja ekstra häiriönä vielä joukko lampaita.

Ekassa sessiossa Nattalle tehtiin seuraamista. Ekassa pätkässä en muistanu viritellä Nattaa mitenkään, joten meno ei ollu ihan sellasta kun halusin. Käännökset oli ihan hyvät. Tokassa pätkässä muistin jopa viritelläkin koiraa ja johan lähti toimimaan. Natta teki tosi kivan näköstä ja olosta seuraamista ja häntä heilus koko seuraamisen ajan.

Kouluttajan mielestä hyvää seuraamista. Mun pitää muistaa ite virittelyt ja muistaa tehdä käännökset oikein.

Tokassa setissä tehtiin jäävät. Maahanmeno oli kuulemma hyvä, ei ongelmaa. Pieni hitaus johtuu siitä, että menee ns. väärinpäin maahan ja aikaa menee jalkojen "asetteluun". Mutta en mä tuohon rupee puuttumaan, koska muuten maahanmeno on hyvä. Leikitään vaan ja sitä kautta vauhtia.

Seuraavaksi liikkeestä istuminen. Alussa unohdin taas kertoa, etä mitä nyt tulee ja Natta jäi seisomaan. Tokalla muistin kertoa, että tulee istuminen ja sen jälkeen istuminen olikin ihan super hyvä.

Vikana liikkeestä seisominen. Se oli normi Nattaa eli tosi hyvä.

Kuulemma ihan bh-kunnossa oltaisiin. Tai siis mä sanoisin, että Natta on valmis bh-kokeeseen, mutta ohjaaja ei. Pääseekö tästä jännittämisestä koskaan eroon?!? Kuka vaan menisi tuon koiran kanssa sinne.

------------------------------------


Viikonloppuna tehtiin Nattan kanssa kaikkea kivaa. Molempina päivinä käytiin Petikossa lenkkeilemässä. Siinä sivussa käytiin ottamassa tokohyppyä ja lähinnä sitä istumista siellä hypyn takana. Ihan hyvin meni nyt, mutta varmistellaan vielä ennen kisoja.

Sunnuntaina päivällä lähdettiin sitten käymään lenkillä Suomenlinnassa. Lautta matkustelu Nattan kanssa meni tosi hyvin, eikä rappusetkaan aiheuttanut mitään ongelmia. Natta sai paljon kehuja muilta.