Lauantaina olin kattomassa tokokisoja Seinäjoella. Olisi pitänyt jättää alokasluokka väliin ja tulla paikalle vasta myöhemmin. Never ever en ole nähnyt noin huonoa tasoa edes alokasluokassa. 7 koirasta, jotka osallistui, niin yksi sai vaan paikallaolosta pisteitä. Muutenkin kehässä sattui ja tapahtui vaikka mitä. Koirat ei tehny siellä töitä juuri ollenkaan, karkasivat kehästä, nostivat koipea esteeseen. Tapahtumia voi käydä mm. lukemassa Grapan blogista. Avoimessa luokassa ja siitä eteenpäin taso oli jo paljon parempi.
Onnittelut vielä tätä kautta sen ainoan 1-tuloksen alokkaassa tehneelle Liisalle ja Grapalle sekä 5. kerran piirimestaruuden voittaneille Heidille ja Metelle.

Pitääköhän munkin nyt tähän hieman paasata. Toisaalta ei ole "enää" mitään menetettävää, koska saatiin osaltamme haukut jo kisapaikalla. Minkä hiton takia on mentävä kisaamaan koiran kanssa, joka ei todellakaan ole kisavalmis. Kyllä koiran pitää osata pysyä siellä paikkaolossa tai ainakin olla häiritsemättä vierustovereita. Meillä on onneksi käynyt hyvä tuuri, että yleensä kaikki ovat pysyneet siellä. Mulle on ihan se ja sama, jos haluaa mennä keskeneräisen koiran kanssa alle 100 pisteen suorituksia, mutta MUIDEN SUORITUKSIA SINNE EI MENNÄ PILAAMAAN. Ja se on vaan mun henk.koht. mielipide, että mä en mene kisaamaan ennen kuin 1-tulos on teoreettisestikin mahdollista ja koira on valmis siihen. Ei toisten todellakaan tarvii loukkaantua siitä.