Tokokisojen jälkeen jäätiin Nattan kanssa hetkeksi tottistelemaan Seinäjoen kentälle.
Aluksi otettiin kentän reunalla kapulan nostoa häiriössä. Vitsi Natta teki hyvin. Natta nosti hyvin ja innokkaasti kapulaa, eikä välittänyt häiriöstä ollenkaan. Jes, tähän ollaan pyritty. Nyt siis käydään ottamassa nostoja häiriössä ja ihan perustreenejä. Kokonaisena tehdään vasta lähempänä kisoja.

Tämän jälkeen mentiin viereiselle kentälle enemmän tottistelemaan. Rina-grotsku ja Maria toimivat meille hyvänä häiriönä, kun itekseen siinä treenailivat. Heidi toimi meille myöskin häiriönä ja liikkurina.
Aluksi otettiin paikallaolo. Vaikka Natta innokkaasti kyttäsi Rinaa, niin malttoi tosi nätisti jäädä paikalleen. Eikä edes haistellut tai mennyt lonkka-asentoon. Treeneistä on todellakin ollut apua.

Tämän jälkeen otettiin seuraamista. Taaskin Natta alussa kyttäsi Rinaa ja tämän takia seuraaminen ei ollut parasta mahdollista. Mitä pidemmälle mentiin, niin sitä paremmin Natta meni. Lopussa Natta otti taas häiriötä ja perusasennoissa edisti. Muutaman toiston jälkeen saatiin kuitenkin hyvä onnistuminen aikaan.

Seuraavaksi otettiin kisanomaisesti liikkeestä maahanmeno ja liikkeestä seisominen. Liikkeestä maahanmeno oli ihan hyvä. Ehkä hieman hitaasti meni, mutta paljon paremmin kuin mitä aikaisemmin. Ei ottanut liikkuristakaan häiriötä ollenkaan. Liikkeestä seisomisessa Natta meni ekalla kerralla maahan (kiitos maahanmeno treenien). Tokalla kerralla Natta jäi kyllä seisomaan, mutta taakse mentäessä Natta otti häiriön ja käntyi. Tämän jälkeen muutaman kerran vahvistelin seisomista ja taaksemenoja. Lopuksi liike onnistui hyvin kokonaisena.

Noutoakin oli ihan pakko kokeilla kokonaisena liikkeenä. Natta meni ihan kivasti kapulalle (hitaasti kylläkin), mutta palautus oli vielä liian hidas. Nyt sitten haetaan sitä nopeutta, koska teknisesti Natta kuitenkin nyt tuon osaa. Aikaa meillä on ihan tarpeeksi ja kyllä tuollaisella suorituksella kisoihin kehtaa mennä.

Lopuksi otettiin vielä luoksetulo stopilla. Läpijuoksuhan siitä tuli.

Tänään aamulla oli pakko testata seisomista ja stoppeja. Kun käytin molemmissa sitä seiso-käskyä, niin johan toimi. Vieläkin stoppi tyli hieman pitkäksi, mutta pysähtyi! Seisomisen kanssa ei myöskään ollut mitään ongelmia. Nyt siis seiso on seiso, eikä se paikka. Testing, testing!

Hyvällä  mallilla ollaan kisoja ajatelleen. Teknisesti kaikki on kunnossa. Nyt vaaditaan vaan pientä viilausta. 4 viikkoa aikaa treenata.

Vi tackar Heidiä, että antoi hyviä treenivinkkejä ja oli loistava liikkuri meille. Pitää kattoa niitä treenejä piakkoin. Ja Marialle ja Rinalle loistavasta häiriökoiran virasta.