Lauantai illaksi oltiin sovittu treenit Katin kanssa Viikkiin. Nattan kanssa oli tarjotus ketjuttaa tietyt liikkeet läpi, mutta tiettyjen kommelluksien takia se jäikin aikomukseksi. Jostain syystä ruutu oli pahasti hakusessa. Lelulla meni ihan jees, mutta muuten ei ollut ollenkaan normi Natta. Kokeilin vaihtaa käskyn ja se toimi ihan älyttömän hyvin. Uudella käskyllä Natta tykitti juuri oikeeseen paikkaan.

Luoksetulossa vauhti oli hyvä, eikä jumitusta tullut ollenkaan. Seisomisen stoppi venys, mutta maahanmeno oli hyvä.

Metalli oli yök. Natta toi ihan ok, mutta tiputti kapulan mun jalkoihin. Pitää nyt raahata molemmat kapulat pitkästä aiaka sisälle ja ruveta treenaamaan niitä samalla tavalla kuin aikasemmin olen treenaillu.

Seuraavaksi kaukot, jotka oli ihan hyvät. Ekassa vaihdossa tupla käsky, mutta muuten kaikki vaihdot juuri oikeessa paikassa ja oikeassa mielentilassa.

Treenit kruunasi ihan loistava tunnari. Tehtiin Nattan kanssa tunnari vaan yhdellä kasalla. Lähti käskyllä hyvin, haisteli loistavasti läpi ja nosti sieltä sen oman. Yksi ongelma poistettu! Nyt haetaan tähän yksi osa-alue lisää, mutta ei kuitenkaan turhaan ruveta pingottamaan.

Treenien jälkeen suunnattiin Histaan hakuilemaan pitkästä aikaa. Matkan varrelle osus ihan järkyttävä ukkos/raekuuro. Autot seisos moottoritien vieressä, koska vettä tuli niin rankasti, että eteensä ei nähny. Rakeitakin tuli tosi lujaa, että mietin että kestääkö tuulilasi. Muutaman minuutin sitä vettä tuli ja sitten koko homma oli ohi.

Hakutreenien aikaan ei onneksi satanu juuri lainkaan. Hyttysiä oli sitäkin enemmän. Nattalle otettiin kolme maalimiestä. Eka maalimies oli noin 25 metrissä. Natta lähti mm loistavasti ja toi rullaan suoraan käteen asti. Toka maalimies oli oikeessa etukulmassa puoliumpparissa. Matkalla oli iso kuoppa, mutta se ei estäny Nattan menoa. Hienosti rulla tuli jälleen käteen asti. Näytölle ei meinannut aluksi lähteä, mutta otin puolikkaan askeleen mettään päin ja sen jälkeen neiti muisti mitä piti tehdä. Kolmas maalimies oli 10 metrissä. Piti olla kauempana, mutta... Ekalla meni tarkistamaan piilon, jossa olin ite ollu. Tokalla meni hyvin suoraan mm ja toi rullaan jälleen suoraan käteen. Ihan super hyvin meni kyllä treenit pitkän tauon jälkeen. Näköjään tauko on tehnyt hyvää ja Natta toimi mettässä kuten ennen vanhaan. Kouluttaja oli sitä mieltä, että ei vielä kannata kisahaaveita haudata, että jos loppukausi mennee samalla tavalla niin syksyllä kisat olis ihan mahdollista.

Treenien jälkeen käytiin vielä Mimmiltä hakemassa Pariisin tuliaiset. Niiden avulla selviikin nyt syksyyn asti.