Tiistaina tokoiltiin taas Luukissa. nattan kohdalla tottistreenit eivät menneet ollenkaan niin kuin piti. Natta oli aivan muissa maailmoissa, eikä oikein innostunut tekemään mitään. Sitä samaa tekemisen meininkiä kuin aikasemmin, ei ollut ollenkaan.

Otettiin me kuitenkin jotakin. Sunnuntain tokosta sisuuntuneena otettiin seuraamista häiriön alla, pitkässä remmissä (avustaja piti kiinni) sekä ilman remmiä. Aluksi Natta oli hieman ihmeissään häiriöstä, mutta kykeni kuitenkin tekemään töitä ihan nätisti. Seuraamista otettiin vaan kahden-kolmen askeleen pätkiä. Nyt toimi ihan nätisti, mutta vieläkin tuosta huomasi sen, ettei me olla paljon treenattu seuraamista ilman remmiä, varsinkaan niin että olisi häiriöitä.

Sitten kokeiltiin vielä noutoa. Natta oli sitä mieltä, että nouda itte kapulas. Nyt ei edes menny innokkaasti kapulalle, vaan mateli sinne, kattos kapulaa ja oli sen näkönen, että tee ite hommas. Kapulan suussa pitokin oli sellasta, että kapula oli vaan alahampaiden päällä. Lopetin sen treenaamisen siihen, koska en halua pilata sitä taas kerran. Nyt tehään vaan sillon nouto treenejä, kun oma ja koiran into siihen on hyvä.

Lopuksi otettiin vielä eteen lähetys, mikä pitäis olla Natta vahva juttu. Juu, niin pitäis ja tänään se oli vaan matelua. anttan sai törkätä sinne päin että edes lähti liikkeelle. Mutta kun lähti niin meni ihan kivasti ja reippaasti.

Nyt ollaan pidetty totaallista tokotaukoja ja pidetään varmaan vielä juhannukseen saakka. Juhannuksena kokeillaa taas, että miten hommat toimii vai toimiiko ollenkaan.