Vaikka viime aikoina hommat ei ole sujuneet halutulla tavalla, niin nämä onnistuneet hetket antaa taas virtaa jatkaa eteenpäin. Käytiin pienellä porukalla tottistelemassa Luukissa.

Jo kentälle mentäessä Nattan vire oli loistava. Iskin tässä vaiheessa kapulan neidin suuhun ja varmalla otteella kantoi kapulan kentälle asti.

Nattan treenit alko seuraamiskaaviolla. Tehtiin pitkästä aikaa kaavio kokonaisuudessa, ilman palkkaa. Vire oli hyvä ja Natta jakso hyvin koko seuraamisen. Kerran joutusin puuttumaan, kun kontakti tippus. Kokonaisuudessaan jäi hyvä fiilis.

Seuraavaksi siirryttiin vähän hyppelemään. Aluksi otettiin 60 cm hyppy, ilman kapulaa. Ei tässä mitään ongelmia ja hyppytekniikkakin oli hyvä. Seuraavaksi otettiin samalla korkeudella kapulan kanssa. Natta hyppäsi hyvin ja noin hyvää kapulan nostoa en ole Nattalta nähny varmaan koskaan. Kiersi kuitenkin takasin tullessa. Mä en kyllä ollu yhtään pahoillani, koska se yleinen fiilis noudossa oli niin loistava. Tehtiin samalla korkeudella uudestaan ja nyt Natta teki ihan loistavan noudon. Ehkä kapulan nosto ei ollu yhtä hyvä, mutta ei se paljon huonommaksi jäänyt. Lopuksi vielä 80 cm hyppy ilman kapulaa. Hyvä hyppy teknisesti, eikä kiertoja.

Lopuksi vielä eteenmeno. Hieman meinasi keulia, mutta ihan super hyvä.

Näihin oli hyvä lopettaa.