Tiistaina oli Virven kurssin vika kerta ja tällä kertaa ohjelamssa ohjattu ja luoksetulo. Nattan kanssa alotettiin luoksetulolla. Vaikka Natta olikin jotenkin löysän tuntuinen, niin yhtään jumittamista luoksetulossa ei ollut. Seisomisen stopit venys (kuten oli odotettavissa, mutta maahanmenot oli hyvät. Paljon tein läpijuoksuja, jossa vauhti oli tosi hyvä. Pitää vielä videolta kattoa, että miltä näyttää. Neuvoksi saatiin hakea jännitettä tähän liikkeeseen ja virittelyt myös mukaan. Ei Natta normisti noin löysä kyllä ole, mutta tokihan vaihtelevuutta pitää hakea.

Seuraavaksi ohjattua. Ajattelin ottaa tämän ihan treenin kannalta, jottan sitten tulevaisuudessa tiedän miten lähden ko. liikettä rakentamaan. Näytin miten ollaan Nattan kanssa pallojen kanssa tehty. Ekalla Natta meni hieman nenä maassa meiningillä, mutta loput suunnat oli hyvä. Merkille en lähettänyt, mutta muuten molemmat suunnat oli hyviä. Tulevaisuudessa jatketaan treenejä näin. Pallot/kapulat voisi olla vieläkin sivummassa ja lähetettävän suunnan kapula/pallo lähempänä (treenivaiheessa).

Kurssilta saatiin hirmuinen määrä treenivinkkejä sekä varmuutta omaan tekemiseen. Näillä vinkeillä jatketaan eteenpäin. Loppu kesästä käydään hakemassa muutama yksityistunti ja elokuussa on sitten vuorossa uusi kurssi.

Treenien jälkeen suhattiin Hyvinkäälle, jossa Natta pääsi taas Riinan käsittelyyn. Natta oli paljon paremmassa kunnossa kuin ekalla kerralla, mutta ei vielä täydellisessä kunnossa. Vielä kerran ainakin käydään Riinan käsittelyssä. Nyt lisätään rasitusta ja vähän ennen seuraavaa kertaa tehdään kunnon hyppytreenit kaikenkorkuisilla hypyillä, jolloin nähdään mitä ns. normaali rasitus aiheuttaa.