Esineruudun treenaus on jäänyt Nattan kanssa liian vähälle. Nyt olenkin päättäny, että tämä vuosi treenataan ahkerasti tätä ja yritetään saada se hyvään kuntoon.

Sunnuntaina käytiin tekemässä kaistale tohon meijän lähimettään. Ruutuun laitoin kolme esinettä. Ekalla lähetyksellä Natta lähti hyvin ja haki esineen takarajalta. Matkalla bongasi toisen esineen ja vaihto esineen lennossa. Miksi se noin teki?!? No, tokalla lähetyksellä lähti taas täysillä ja kävi hakemassa sen vaihdetun esineen. Kolmannelle ei sitten meinannu lähteä ollenkaan. Nattan kanssa se kosahtaa aina tohon kolmanteen. Kävin sen kolmannen näyttämässä ja sen jälkeen lähti hyvin. Natta toi kaikki esineet tosi nätisti mulle.

Tiistaina tehtiin Minnan kanssa esineruutu, jossa oli 7 esinettä ympäri ruutua. Ekalla lähetyksellä lähti hyvin ja haki tavaran ruudun keskeltä. Tän jälkeen rupesi tökkimään. Ei lähteny, niin ei lähteny. Ennen tätä jouduin kutsumaan Nattan pois, koska meni ruudun ulkopuolelle. Tehtiin muutos niin, että en enää lähettäny Nattaa ruutuun vaan Natta sai hengata siellä ihan itekseen. Nenä kävi ruudussa koko ajan, ei kuitenkaan tehny aktiivisesti töitä. Sillon tällöin bongasi kyllä esineen ja toi ne hyvin. Hmm... hyviä treeni ideoita kuitenkin Minnalta saatiin ja nyt tiiän, miten jatkaa.

Keskiviikkona tehtiin taas ruutu tohon lähi pusikkoon. Ruutuun 7 eri esinettä. Tällä kertaa lähti aktiivisesti ruutuun. EKa esine löytyi keskeltä ruutua. Tällä kertaa Natta ei tuonu sitä heti mulle, vaan rupesi leikkimään sen kanssa. Great! Tokan ja kolmannen toi kunnolla. Kanto se sieltä ruudusta jopa jonkun vanhan nenäliinankin. Tässä vaiheessa sitten, joku nainen käveli keskeltä meijän ruutua koiransa kanssa. Sen jälkeen Nattan keskittyminen ei enää ollu paras mahdollinen ja loppuja esineitä ei enää hakenut.

Pitää kysyä lisää neuvoja tähän ja koittaa sitten uudestaa. Kyllä me se kuntoon saadaan!