Leppävaarassa Katin ja Marian kanssa. Natta sai tällä kerralla alottaa. Ekassa setissä tehtiin vaan "kisavirittelyt" eli tunnari makupalojen kanssa, niin että olin ite vastaanottamassa. Tämä meni hyvin, kunhan vaan muistin antaa Nattalle työrauhan. Seuraavaksi ruutu, niin että Maria vei purkin ruutuun Nattaa ärsyttäen. Tässä vaiheessa Natta autoon eli ei päässyt tekemään ruutua.

Tokassa setissä alotettiin metallilla. Idea oli hyvä, mutta Nattalla oli ajatus niin pitkällä ruudussa, että sinnehän se meni. No, tehtiin uudestaan toiseen suuntaan ja saatiin ihan kohtuullinen metsku tehdyksi. Seuraavaksi paikallaan käännöksiä ja askeleita. Nämä oli kyllä ihan super hyvät.

Tämän jälkeen tehtiin ruutu alta pois eli ruutu tyhjänä, virittelyt ja lähetys. Sinne se täysillä tykitti juuri oikeeseen paikkaan. Eli tod.näk. näitä mielikuvatreenejä jatketan.

Lopuksi vielä tunnari kisamaisesti. Natta meni kapuloille hyvin, haisteli hyvin, nosti oman, vaihto viereiseen, mutta toi oman. Mitäköhän tuohonkin pitäis sanoa, kun ei ole aikasemmin tota tehny.

Treenien jälkeen lenksu Katin ja Geenan kanssa Leppävaarassa.