Maanantaina käytiin Nattan kanssa pitkästä aikaa tekemässä jälki ja esineruutu. Mentiin taas vanhaan tuttuun metsään. Siellä kun ei yleensä ole ketään. Ekaksi jälki. Jälki oli noin 100 metriä pitkä. Makupalat laitoin noin joka 10 askeleelle ja loppuun sitten superpalkka. Jälki sai vanheta noin 25 minsaa.

Sillä aikaa aluksi tottisteltiin eli tehtiin käännöksiä remmissä ja patukan kanssa. Oli kyllä täyskäännökset tosi hyviä. Nyt kontakti oli hyvä, eikä tippumisia tapahtunut.

Tottiksen jälkeen sitten sain idean, että tehdäänpä pitkästä aikaa esineruutu. Ruutu oli kyllä pieni. Laitoin sinne kolme esinettä. Ekan esineen Natta näki ja kaksi oli siellä valmiina. Ekalla lähetyksellä upposi hyvin takarajalle ja nosti siellä esineen. Palautus olis voinu olla nopeempi. Tokalle esineelle lähti taas vauhdilla. Sekin löytyi todella hyvin. Nyt palautuskin oli paljon parempi. Kolmas esine oli noin puolessa välissä ruutua. Pitkään Natta pyöri ja hyöri ja etti esinettä. Vaikka esine ei heti löytynyt, niin neiti malttoi tehdä koko ajan töitä. Kun esine vihdoin löytyi, niin sen jälkeen palautuskin oli ihan super hyvä.

Pitää muistaa tehdä näitä esineruutuja enemmänkin. Yksin ei vaan tule mentyä sinne. Pitää yrittää saada joku kaveri mukaan seuraavalla kerralla.

Tämän jälkeen heitettiin jälkivehkeet päälle ja eikun mettään. Jälki lähti tosi hyvin liikkelle. Natta malttoi tehdä nätisti töitä ja nenä pysys hyvin maassa. Alun jälkeen Natta rupesi hieman harhailemaan, mutta nopeesti palasi takasin oikeelle jäljelle. Onneks en ite sössiny tätä ohjaamalla koiraa. Ekassa kulmassa meni hieman yli, mutta en antanu Nattan lähteä väärään suuntaan. Loppu menikin sitten tosi hyvin. Loppupalkalla Natta meni itestään maahan.

Tuo maksalaatikko jäljellä toimii näemmä paljon paremmin, kuin ne muut. Joten jatkossakin niitä. Mä en jäljellä ole niin tarkka asioiden kanssa, koska jälki on meille vaan ajanvietettä. Haku sitten panostetaankin paljon enemmän.