Sunnuntaina oltiin hakuilemassa Halkolammella. Miten sen nyt kauniisti sanos... Nattan haut meni niin surkeesti kuin voi. Toisaalta treenit näytti, että koira kyllä osaa ajetella omilla aivoilla.

Kolme maalimiestä, jotka kaikki valmiina. Eka maalimies vasemmassa etukulmassa. Upposi hyvin, toi rullan hyvin. Metriä ennen mua (rinteen päällä) tiputti rullan. Tätä en hyväksynyt, joten lähetin uudestaan. Maalimiehellä ei ollut vararullaa mukana, joten Natta lähti itsenäisesti hakemaan sitten rullaa siltä vikalta maalimieheltä. Oli sieltä kuulemma rullan ottanut, mutta ei koskaan tuonut mulle saakka.

No, saatiin kuitenkin lähetettyä uudestaan sinne ekalle. Upposi taas hyvin, otti rullan hyvin, mutta rulla suussa kävi härkkimässä maalimiestä muutaman kerran ennen kuin toi rullan mulle. Vihdoin ja viimein rulla tuli käteen asti.

Toka oli hyvä. Hyvin juoksi rinteen ylös ja toi rullan heti käteen asti. Näyttö hyvä

Meinasin jo lopettaa tähän, mutta koska Natta tiesi missä kolmas oli, niin laitettiin sitten sinne. Jostain syystä Natta ei uponnut. Varmaan ajatteli, että tuolla on jo käyty joten ei tarvii mennä uudestaan. Vihdoin kun upposi, niin rullakin tuli hyvin. Sittenpähän neiti päätti, ettei lähde mihinkään näytölle. Siiri joutus muutamaan muutaman kerran ennenkuin Natta lähti.

Näin surkeesti treenit ei ole menny pitkään aikaan. Sitä toivoisi taas, että päästäisiin taas eteenpäin. Treenit on junnannu paikallaan taas pitkän aikaan.

Treenien jälkeen tehtiin vielä esineruutu, kun kerran aluekin oli tallattuna. Käytiin viemässä Nattan kanssa kolme esinettä takarajalle. Kaksi ekaa pistoa oli hyvät ja niiltä esineet nousikin hyvin. Kolmasta ei meinannu köytyä millään. Etsi, etsi, mutta ei löytyny. Lopulta käytiin yhdessä hakemassa se sieltä. Takasin tullessa pidotin vielä esineen rinteen päälle. Lähetyn alhaalta ja saatiin lopuksi vielä hyvä pisto.

Pitää jatkossakin tehdä näitä hakutreenien päälle, kun muuten tulee niin harvoin esineruutua treenattua.