Viimisen viikon aikana ollaan kyllä treenattu enemmän, kuin laki sallii. Onneks kyse oli poikkeuksesta, joten ihan tällästa tahtia ei ole lähiaikoina tulossa.

Lauantai 26.9.

Aamulla Luukissa esteitä tekemässä. Siellä oli joku Unisefin tapahtuma, joten saatiin kunnon häiriöt. Teknisesti Natta hyppäsi metrisen tosi hyvin. Muutaman kerran kyllä kopautti, mutta ne kopautukset johtui liukastumisesta märällä nurmikolla. Myös a-este meni hyvin, siinä ei mitään ongelmaa. Otetiin vielä häiriö seuraamista ja se oli perfekt. Lopuksi vielä eteenmeno puolesta kentästä, eikä mitään ongelmia.

Kotimatkalla Kalliosolantielle esineitä treenaamaan. Nattalle 20x40 kaistale, johon 5 esinettä (3 takarajalla, 1 keskellä, 1 edessä). Kolme ekaa esinettä nousi esine per pisto tahtiin. Neljännellä rupesi komentamaan, ettei muuten mene, mutta sain Nattan sinne ryykättyä. Vika sitten nousi taas hyvin. Lopuksi vielä yksi vauhtiesine, ettei motivaatio katoa.

Illalla Kirsin kanssa Keravalle treeneihin. Nattalle tehtiin ruutua, luoksetuloa, kaukoja. Ekassa setissä ruutua. Nattan paikka ruudussa on nyt sitten kadonnut. Natta rupee kyttäämään merkkejä ja jää hirmu reunaan. Oikee kohta ei millään meinannu löytyä. Otettiin ihan lähetyksiä läheltä ja ne meni paremmin.

Tokassa setissä kaukoja, jotka oli ihan perfekt. Natta ei liikkunu yhtään. No, ehkäpä nuo oli enemmän vahinko kuin "puhdas" osaaminen. Luoksetulo stopeilla oli hyvä ja vauhti hyvä. Lopuksi vielä pelkkiä läpijuoksuja ja ne oli hyvät.

Lopuksi vielä ilmasut. Nattalla oli rulla valmiiksi kaulassa, mutta ta-daa... Natta rupesi tekemään valeilmasuja eli otti rullaan itsenäisesti noin 5 metriä ennen maalimiestä. Tehtiin treenit niin, että Nattan piti hakea aluksi Kirsiltä nami ja sen jälkeen sai ottaa vasta rullaan. Sen jälkeen meni hyvin. Eli jatkossa kiinto unohdetaan, jottei valeilmasuja tule. Oli kuitenkin hyvä testata tämäkin.

Maanantai 28.9

EPK:n treenit Matinkylässä. Nattalla ohjelmassa seuraamista, liikkeestä maahanmeno ja hyppy. Seuraamisessa fiilis oli ihan super. Natta oli kympillä mukana. Siinä ei siis mitään huomautettavaa. Liikkeestä maahanmeno oli myöskin tosi hyvä. Nyt ei ollenkaan hidastellut. Super hyvä. Hyppy oli sitten kohtuullinen. Meno hypyt oli hyviä ja ilmavia, mutta paluussa meinasi useesti kiertää. Saatiin kuitenkin onnistuneita suorituksia tehtyä. Eli varmuutta hyppyyn.

Tiistai 29.9

Belgitreenit Mestarintiellä eli oltiin Tinan ja belgien kanssa tekemässä esineruutu ja ilmasut. Nattalle 5 esinettä (kolme takana, yksi edessä ja yksi keskellä). Esineistä kolme omaa ja kaksi vierasta. Alussa neiti ei meinannu millään upota. Sain kuitenkin heräteltyä ja kaksi ekaa nousi hyvin. Kolmaskin nousi hyvin, mutta takasin tullessa vaihtoi esineen toiseen (joka sattus matkalle). Miten tohon pitäis suhtautua ja mitä ton kanssa pitäis tehdä? Uudella lähetyksellä sitten haki sen pudotetun esineen. Vikalla sitten motivaatio esine eli Tina kävi näyttämässä.

Lopuksi vielä ilmasut. Ilmasut oli hyvät. Hyvät suorat pistot ja varmat rullan tuonnit.

Keskiviikko 30.9.

Citybelgien treenit oli vuorossa seuraavaksi. Nattalle tunnaria, noutoa, seuraamista ja jäävät. Aluksi tehtiin 5 tunnarin sarja eli piilotettin 5 omaa ja niiden viereen 5 vierasta. Päästiin sarjana tekemään. Ekalla meinasi mennä väärälle, mutta kiellosta "hylkäsi" sen. Toka hukattiin, mutta hyvin Natta sitä kuitenkin nenällä haki. Loput kolme oli perfekt. Seuraavaksi tehtiin vauhtinouto Katin toimiessa apparina. Vauhti oli hyvä ja se säilys loppuun asti. Noudon jälkeen tehtiin kaikki jäävät putkeen Merjan häiriköidessä ja Katin toimiessa liikkurina. Natta ei yhtään arponut liikkeitä eli teki aina oikein ja hyvin. Valmistelevat seuruut oli hyvät. Lopuksi vielä henkilöryhmää ja se oli hyvä.

Torstai 1.10.

Torstaina treenaamaan pitkästä aikaa Eevan ja Gimman kanssa. P-oloissa Natta oli hieman levoton. Mistä lie johtunut. Sitten vahvistelin naksulla alustaa ja ne meni hyvin. Tokassa sitten kaukojen vaihtoja. Seisomiset on hyvät, mutta muut kaipaa vielä toistoja. Toisaalta onhan noita seisomisia treenattu paljon enemmän kuin muita vaihtoja. Eli toistoja, toistoja, toistoja.

Lauantai 3.10.

Aamulla oli aluksi hakutreenit Oittaalla. Nattalle otettiin neljä ilmasua niin, että 1 & 3 oli 50 metrissä ja 2 & 4 lähellä. Pikkusen meni treenit juoksemiseksi. Eka pisto oli ihan kohtuullinen, mutta Natta lähti liikaa vasemmalle. Tokalla lähti hyvin, mutta rulla tippus takastulo matkalla. Seuraavalla lähetyksellä hyvä pisto. Toka maalimies oli hyvä, mutta hieman pyöri ympäri, kun rulla oli Nattan alla. Hyvä tuonti kuitenkin. Kolmannella meni kyllä hyvin, mutta taas se rulla tippus. Neljännellä ei uskonu sitä mihin lähetin, eikä näin löytäny maalimiestä. Kolmannella lähetyksellä lähti hyvin ja johan maalimieskin löytys. Näytöt oli hyviä. Noilla pitkillä matkoilla pitää päästä kehumaan aina, kun rullan on ottanu, jotta se tulee perille eli maalimiehen pitää kertoa, koska Natta lähtee rullan kanssa. Tää on nyt väliaikasta, että saadaan se varmuus siihen.

Illalla sitten EPK:n tottikset Talissa. Nattalla esteitä, nouto ja eteenmeno. Aluksi hyppy 80 cm, eikä mitään ongelmaa. Tämän jälkeen nosttiin metriin ja se meni mycket bra. A-esteellä ekalla meinasi kiertää, mutta kun juoksin vieressä niin meni hyvin. Seuraavilla kerroilla meni loistavasti, vaikken juossut vieressä. Nouto oli tosi mahtava. Vauhti oli hyvä jopa paluusuunnassa. Lopuksi vielä eteenmeno. Ekalla lähetyksellä usko loppui kesken ja Natta kääntys noin 40 metrissä kattomaan, että mitä. Tokalla otettiin lähempää (30 metristä) ja nyt oli loistava eteenmeno. Treenien lopuksi vielä "täyspitkä" eteenmeno ja nyt malttoi juosta loppuun asti. Ihan loistavat treenit taas vaiheeksi.

Sunnuntai 4.10

Kaatosade treenit Keravalla Kirsin kanssa. Natta taas häiriköi, kun Hupi oli p-olossa. Hyvin tuo osaa käskystä haukkua. Luoksetulo siinä oli hyvä ja eteenistumiset hyviä. Sitten tehtiin testi ruudun suhteen alustan kanssa. Joko Natta ei nähnyt alustaa tai sitten oli muuten vaan pihalla, mutta reunaan se jäi seisomaan. Samalla tehtiin myös kaukoja. Taas oli selvää se, että seisominen onnaa, mutta nyt menee kohtuullisesti (ei loistavasti).

Tokassa setissä leikin vaan Nattan kanssa, koska aikasemmin oli niin outo. Leikit loppu kuitenkin lyhyeen, koska Natta ontui toista etutassua. Liekö outous johtunut siitä. Kotona katoin, niin pieni haava siellä pohjassa oli. Hieman vuosi verta kotona, mutta loppus hyvin, joten ei tarvinnu pakettia. Katotaan miten tuo nyt kestää kävelyä.

Tää viikko otetaan rauhallisesti, sen suurempia stressaamatta.