Maanantaina käytiin tottisporukan kanssa treenailemassa esineitä Siikajärvellä. Esineruutua tulee kyllä äärettömän vähän treenattua ja sen kyllä näki Nattan treeneistä.

Ekalla kerralla Nattalle kaksi esinettä molemmissa takakulmissa. Vauhtia kyllä löytys, mutta nenä ei todellakaan ollut auki. Esineitä ei siis löytynyt. Sain pistottaa monta kertaa ja esinekin käytiin näyttämässä kahdesti ennen kuin Natta sen sieltä nosti. Oliko ruutu isompi kuin millä normisti treenataan vai johtuuko täysin treenaamattomuudesta. Positiiviista oli kuitenkin se, että monista pistoista huolimatta Nattalta ei virta loppunut kesken.

Tokalla kiekalla esine vasemmassa takakulmassa. Tälläkään kertaa nenä ei toiminu hirmu hyvin. Saija kävi näyttämässä esineen ja sen jälkeen saatiin hyvä pisto aikaseksi.

Lopuksi vielä muutma rullan tuonti Simon toimiessa maalimiehenä. Nämä sentään toimi loistavasti. Molemmilla kerroilla hyvät pistot ja rullat suoraan käteen. Ei edes meinannu tiputtaa. Natta ei myöskään välittäny mitään mun siirtymisistä.