Torstaina taas treenailemaan Keravalle Hupin ja Kirsin kanssa.

Aluksi p-olot. Natta oli normaali itsensä. Ei ottanu mistään häiriötä, vaikka mopoilijat vieressä pörräsivätkin.

Ekassa sessiossa tunnaria ja hyppynoutoa metallill.

Ekassa tunnarissa 1+1. Ei mitään epäillystä. Haisteli hyvin ja toi oman. Tokassa 1+2. Tälläkin kertaa ihan malli suoritus ja toi oman. Kolmannella 1+3+ joukossa makupaloja. Haisteli kyllä, söi makupalat, mutta varmaan hämmentyi makupaloista ja toi väärän. Lopuksi vielä 1+1 ilman makupaloja ja tälläkin kertaa hyvä haistelu ja oma. Vähän Natta yritii varastella kapuloille, mutta kyllä mä sen sille suon. Ennemmin liika into kuin lahna. Natta osaa kyllä ottaa kapulat niin hellästi ja hienosti. Monesti Natta ottaa sentin verran kapulan reunasta kiinni ja roikottaa kapulaa siitä. Mutta kun se ei tipu, niin miksi korjata. Joo, mä tiiän... Jonkun mielestä ihan perseestä opettaa noin, mutta kerran se toimii niin miksi muuttaa.

Seuraavakti metskua. Ekaksi muutamat metkun nostot. Natta oli ihan innoissaan kapulasta. Jee, tää on kivaa. Sen jälkeen hyppynoutona. Natta taas varasti kapulalle ja toi sen innokkasti takasin. Avustin takasin tulossa, jotta ei kiertäisi. Tokalla kiersi takasin tullessa. Sitten tehtiin kaksi niin, että Nattalle kapula suuhun ja vain palautukset. Ihan superhyviä ja innokkaita. Pitää nyt pohtia tota omaa käskytystä ja päästä enemmän treenaamaan kunnon tokohypyllä. Varmaan siihen normi noutoonkin saisi ylimäärästä intoa tolla.

Tokassa setissä kaukoja. Maahan-seiso, istu-seiso on kunnossa. No problem! Tietenkin siihen haetaan sitä varmuutta, mutta tekniikka on valmis.

Problem no 1: Seiso-istu Natta menee eteenpäin istumaan. Siirtää jalkona muutaman sentin eteenpäin.

Nyt haetaan peruuttamisen kautta oikeeta tekniikkaa. Tässä vaiheessa ei oo väliä, vaikka liikkuu taaksepäin, kunhan hiffais sen ettei tule eteenpäin. Kokeilin miten tekee liikkeestä seisomisen yhteydessä sen sivulle istumisen. Jos olen takana, niin tekee taaksepäin, mutta jos olen ns. oikeella kohdalla, niin etutassut pysyy paikalla. Toisaalta olis helpompaa opettaa niin, että etupää pysyis paikallaan, mutta sitten pitäis opettaa kaikki muut vaihdot uudestaan. Sitä mä en jaksa tulla.

Yhdestä hyvästä istumisesta sai sitten super palkan ja treenit loppu siihen.

Natta oli tosi hyvä. Ei ottanu yhtään häiriötä, vaikka saatiin muutaman kerran jalkapallo päähänkin.

Kiitos taas Kirsille ja Hupille treeniseurasta. On kyllä kivaa, kun on noin ihanat treenikaverit, jotka on ihan täysillä mukana ja joilta saa tosi hyviä vinkkejä ja kannustusta. Nauru