Viikonloppu meni pitkästä aikaa Turussa ilman sen kummempia ohjelmia. Sunnuntaina käytiin kuitenkin äitin kanssa treenaamassa Haunisissa. Nattan treeniohjelmaan kuulus seuraamista, jääviä, luoksetuloa ja p-oloja Topin "häiriköidessä".

Treenit alotettiin seuraamisella. Natta teki tosi kivan tuntusta seuraamista. Noin hyvä fiilis mulla itellä ei ole ollu pitkään aikaa. Hieman Natta paino, mutta siihen en puuttunu, koska muuten oli super hyvää tekemistä. Nyt käännöksetkin meni ihan perfekt. Annen huomautuksen ansiosta ymmärsin sen, että mun ei tarvii tehdä niitä käännöksiä niin nopeesti. Joten nyt tempoa hieman hitaammaksi ja käännökset toimii, kun Natta ehtii niihin "mukaan".

Liikkeestä istuminen oli ihyvä (ainakin äiti sanos niin). Liikkeestä maahanmeno tehtiin kahteen kertaan. Ekalla oli hyvä. Tokalla maahanmentäessä haisteli kuulemma maata ja meni sen takia vinoon.

Luoksetulot olivat hyviä. No problem. Stoppeja en tehny vaan läpijuoksuja. Vauhti niissä oli ihan superhyvät.

Lopuksi tehtiin vielä p-olot, niin että Topi teki kaikkea mahdollista. Tänä aikana myös viereisellä kentällä ammuttiin, joten saatiin hyvä ampumatreenikin. Ihan hyvin meni. Natta oli kuulemma ollut tosi nätisti.

--------------------------------

Lauantaina kokeiltiin tunnaria Outin ohjeilla. Ei toimi, niin ei toimi. Ne makupalat siellä sotkee Nattan tekemisen täysin ja Natta rupee ettimään niitä makupaloja.

Kokeilin niin, että piilottelin 1+1. Tää näytti toimivan, sillä nyt molemmilla kerroilla tuli oma sieltä. No, onneksi kohta päästään tokokurssille, niin saadaan tähänkin neuvoja.