Viime viikon hakutreenit pidettiin Histassa, mutta uudella radalla. Maasto oli vaihtelevaa. Alussa oli jyrkänne ylös, matalampaa kalliota ja toinen puoli suht tasasta ja näkyvää "metsää".

Nattalle otettiin kolme maalimiesta, koska kestävyyttä pitää pystyä kasvattamaan.

Eka maalimies oli vasemmassa etukulmassa. Heti kun päästiin paikalle, niin koira irti ja radalle. Natta lähti vauhdilla ja siitä tulikin hyvä pisto. Pisto oli suora. Aivan lopussa Natta vasta "haki vauhtia" oikealta pienen kaarroksen verran. Maalimiehellä Natta taas viihtyi todella hyvin ja käskystä tuli nätisti luokse.

Toinen maalimies oli oikealla etukulmassa, jyrkänteen päällä. Ekalla lähetyksellä Natta lähti hyvin, juoksi jyrkänteen päälle ja upposi hyvin. Nenä ei ollut kuitenkaan kunnolla auki, eikä maalimies löytynyt.

Toisella lähetyksellä tuli Nattan tyypillinen ongelma eli Natta oli sitä mieltä, että tuo kulma on jo tarkistettu eikä siellä ole mitään. Eli toisella lähetyksellä ei Natta suostunut uppoomaan enää metsään. Ennen kolmatta lähetystä maalimies tuli näyttäytymään ja sen jälkeen Natta taas terästäytyi. Juoksi todella vauhdikkaasti rinteen ylös, pysähtyi ylös mutta jatkoi itse matkaa suoraan maalimiehelle. Kun eväät oli syöty, niin luoksetulo oli taas hyvä.

Ennen kolmatta maalimiesta Nattalle tuli vasemmalle puolelle vahingossa tyhjä eli maalimies ei ollut siellä missä luulimme sen olevan ja Nattan lähetin sinne.Hyvin Natta kuitenkin upposi, mutta tuli sieltä varsin nopeasti takasin.

Kolmas maalimies oli sitten vasemmassa takakulmassa. Tämä oli taas todella hyvä pisto. Ekalla lähetyksellä Natta taas upposi todella hyvin. Hieman kääntyi matkalla katsomaan taaksepäin, mutta jatkoi itsenäisesti matkaa.

Kokonaisuutena ihan hyvät treenit. Nyt näki senkin, että koira toimii hyvin myös väsyneenä. Nyt enemmän vaan noita pitkiä treenejä ja paljon toistoja.