Koko viikko ollaan enemmän ja vähemmän tokoiltu. Ei kuitenkaan mitään "vakavaa" vaan kaikkea kivaa.

Ulkona ollaan pelailtu kaukon vaihdoilla. Palkkaa on tullu eri variaatioista, mutta nopeista ja varmoista vaihdoista. Nattan mielestä nää on ollu kivoja, joten hope so poistaa sen ekan jumin.

Ekat kunnon treenit oli sitten Järvenpäässä. Nattan treeniohjelmaan kuului tunnaria, ruutua ja molemmat p-olot.

Tunnarissa palattiin askel taaksepäin eli ruvettiin piilottamaan vaan yhtä. Kaikki kolme toistoa meni ihan hyvin ja hienosti se oma sieltä ruohon alta löytys. Vaikkakin vasta kolmannella nenä todella aukesi. Nyt piilotellaan omaa päivittäin ja kahden viikon päästä katotaan, miten ollaan edistytty.

Seuraavaksi otettiin ruutua. Natta ei hahmottanut sitä ollenkaan. Me ei todellakaan menny niin kuin olisin halunnu. Natta otti häriötä kaikista muista eli hevosista, muista koirista, autoista... kaikesta... Hakeutui kyllä ruutuun oikeeseen paikkaan, mutta järjestelmällisesti meni sivusta. Sitten tehtiin niin, että appari vei patukan ruutuun, niin johan saatiin neiti menemään suoraan. Pitää näköjään tehdä kuurina nyt noita apparin kanssa, jotta saadaan ruudusta sellanen kun mä haluan.

Lopuksi tehtiin vielä molemmat p-olot. Pitkästä aikaa tehtiin istuminenkin ja se oli kyllä Nattalta hyvä suoritus. Maahanmenossa Natta tarvis toisen käskyn, mutta levollisesti se siinä oli, kun kattelin piilolta.

Keskiviikkona päästiin kuin päästiinkin treenaamaan Citybelgien treeneihin. Tehtiin aluksi ihan vaan perusasentoa + pieniä seuraamis pätkiä. Ihan hyvin tuo ipana teki hommia. Siltikin multa meinas mennä hermot ja "repisin" kaulapannasta muutaman kerran, mitä ei olis pitäny tehdä. Koskakohan sitä oppis.

Seuraavaksi tehtiin avo hyppyä. Siinä ei ollu mitään ongelmaa. No, jos haluais pilkkua viilata, niin istuminen olis voinu olla nopeempi.

Lopuksi otettiin vauhtinoutoja Katin toimiessa apparina. Nää oli ihan super hyviä. Vauhtia oli ja sitä riitti ihan loppuun asti. Lopuksi vielä kaukojen eka nousu. Hyvin nousi ja siitä super palkka. Annalta saatiin muutama vinkki tohon jumitukseen. RM:ä varten ei saada sitä sisäistettyä, mutta sen jälkeen on vaan aikaa.