Pääsiäinen oli, meni ja nyt vaan odotellaan kesää. Pääsiäis maanantaina käytiin ennen Vantaalle lähtöä kattomassa agi-kisoja ATT:llä. Hienosti Hupi ja Hilma menikin. Onnittelut tätäkin kautta. Olihan siellä paljon muitakin tuttuja ja kivaa oli olla kattomassa.
 

Annan kanssa oltiin sovittu treenit Ikean parkkiksella. Tarkotuksena oli tehdä pieni tsekki siitä, missä ollaan ja mitä pitää vielä tehdä. Ihan suunnitelmien mukaan ei kuitenkaan mennyt, koska Nattan saikkarin takia ei olla yhtään tehty ns. vauhtiliikkeitä, joten niitä ei tehty nytkään.

Seuraamisessa Natta oli tosi löysä. Lieko johtunu siitä, että ryykäsin sen suoraan autosta. Nattan perusasento on inan edessä ja nyt ruvetaan korjaamaan sitä taaksepäin. Tämä ongelma korostuu eniten seuraamisten pysähdyksissä, jossa Natta jatkaa hieman matkaa mun ohi. Myös käännökset laitetaan uuteen uskoon. Tokihan niitä ei olla tehty pitkään aikaan, mutta silti.
Vaihtelevuutta treeneihin
takapään käyttö paremmaksi ja sitä kautta käännöksiin terävyyttä
mun käsi!!!!!!

Seuraavaksi tehtiin kaukoja. Näytettiin taas Annalle, että missä mennään. Natta teki vaihdot ihan jees, eikä liikkunu yhtään eteenpäin. Pää kyllä kääntys tehokkaasti kattomaan purkkia. Mutta Anna oli sitä mieltä, että tuskin tulee sitä kisoissa tekemään, koska siellä ei sitä purkkia sillon ole.
pidemmät vaihtovälit
vaihteleva palkkaus
virittelyt (nyt toimii hyvin, mutta voi vielä enemmän korostaa treenivaiheessa)
eka nousu täydeksi (jää helposti vajaaksi)
Matkan kasvattaminen

Lopuksi vielä tunnari. Näytin miten ollaan Nattan kanssa tehty mielentila treenejä ja Annan mukaan näytti ihan hyvältä. Natta meni joka kerta laukalla kapuloille ja haisteli hyvin, josta sai palkan. Saatiin myös hyvät ohjeet siitä, miten tästä nyt jatketaan eteenpäin. Noin olinkin suunnitellu niiden treenien jatkuvan.
Ekassa kasassa vaan vääriä ja palkka haistelussa
toisessa vieraat + oma ja palkka omaan kapulaan reagoimisesta
jos rupee menemään jumiin, niin sitten paluu mielentila treeneihin
OMA mielentila

Tiistaina oltiin Kirsin kanssa sitten treenaamassa Hyvinkäällä. Ekana tehtiin p-olot pitkästä aikaa. Eipä niissä mitään ongelmaa ollut. Uusi huomio kyllä tuli... Natta rupesi haistelemaan maata siinä vaiheessa, kun olin tulossa takasin. Jos jatkossakin tekee tuota, niin sitten siihen puututaan.

Tokana tehtiin heti tunnari, jotten ehtisi hermostumaan. Ekassa kasassa vaan vääriä ja palkka haistelusta. Mielentila oli hyvä ja Natta haisteli tosi hyvin. Tokassa kasassa 6 väärää ja oma siellä keskellä. Natta taas laukalla kapuloille, hyvä haistelu ja Natta nosti sieltä oman ihan kuin olisi aina tienny mitä pitää tehdä. Ihan super hyvä fiilikset. Toi oli eka kerta kun tehtiin tunnari ulkona vieraan hajusilla väärillä. Nyt vaan se oma mieli, niin varmaan rupee hommat sujumaan.

Seuraamisessa tehtiin käännöksiä. Ne meni ihan jees, mutta paljon on vielä tekemistä. Kaukojakin tehtiin takapalkalla ja ne on ihan hyvässä mallissa. Hyppy on sellanen joka tökki tällä hetkellä. Pitää nyt yrittää taas helpottaa sitä ja hakea sitä kautta se syksyn hauskuun ja varmuus.

Keskiiviikkona alko sitten EPK:n tottikset. Ekat treenit oli Vermossa ja ravien takia saatiin hyvää häiriötä. Nyt Nattan seuraaminen oli paljon parempaa. Käännökset nyt tökki, mutta ilme oli paljon parempi. Jäävät oli hyviä. Ehkä inan nopeempia sais olla, mutta... Lopuksi vielä eteenmeno, joka oli hyvä. Nyt vaan sen maahanmenon opettaminen ja yhdistäminen eteenmenoon.

Meillä on töissä pienellä porukalla laitettu pystyyn 1000 km haaste. Eli lokakuun alkuun mennessä pitäisi olla pyöräiltynä vähintään 1000 kilsaa. Matkat mitataan HSL:n reittikartan mukaan ja välietappeja on aina joka kuukauden alussa. Tähän kyllä lähdin innolla mukaan ja katotaan myöhemmin miten edistytään. Eli Nattan kanssa alkaa ahkera pyöräily kausi. Mun saldo on tällä hetkellä 1000-13,4= 986,6 km jäljellä