Piiiitkästä aikaa mentiin hakuilemaan. Tällä kertaa mentiin tuohon viereen eli teknopoliksen mettään. Nattalle tehtiin normi treeni, koska keli oli taas lievästi sanottuna hiostava.

Ennen radalle menoa otin taas muutaman rullan tuonnin, josta palkkasin. Eka maalimies oli oikeessa etukulmassa. Natta upposi sinne hyvin, oli ottanut rullan hyvin ja toisen suoraan sivulle ja mun käteen. Näytöllekin lähti ilman mitään ongelmia.

Toka maalimies oli vasemassa etukulmassa. Tämä puoli oli ylisyvä, joten jännitin miten tässä käy. Hyvin Natta kuitenkin upposi loppuun asti ja tuli sieltä rulla suussa. Natta oli jopa edennyt metsässä ihan oikein, mutta mähän en taas koiraan luottanut js odottelin lähtöpaikassa. Näytöllekin lähti vauhdilla.

Jos olis ollu fiksu, niin olis lopettanut tähän, mutta kun on vähemmän fiksu, niin enhän mä tähän malttanut lopettaa. Kolmas maalimies oli puolessa välissä rataa kuusen alla. Ekalla lähetyksellä Natta ei uponnut tarpeeksi syvälle. Uudella lähetyksellä meni hyvin ja lähti tuomaan rullaa. Rulal kuitenkin tippus risukon kohassa (sama paikka kuin viimeksi). Uudella lähetyksellä Natta kävi hakemassa sitten sen rullan mikä viimeksi oli tippunut ja samalla reissulla pk-liivit hajosi tuhannen palasiksi. Vikalla lähetykellä saatin vihdoin Natta menemään maalimiehelle ja tuomaan rullan sieltä. Tässä vaiheessa Natta oli jo niin väsy, ettei meinannut lähteä näytölle. Saatiin sekin onnistumaan ja sitten kunnon bileet pystyyn.

Kivaa oli kuitenkin. Voi kun vielä ite tajuaisi helpottaa treenejä, kun on helle.