Lauantaina aamulla oli taas vuorossa hakutreenit. Treenit oli tällä kertaa uudessa paikassa Espoossa. Tästäkin treenipaikasta tykkäsin paljon. OIkealla oli sopivan tiheetä kallioista metsikköä. Vasemmalla oli taas alussa pieni kallioinen nousu ja sen jälkeen tasaista metsikköä.

Nattalle oli tarkoitus ottaa 2-3 maalimiestä, riippuen siitä että miten hyvin menee. Eka maalimies oli vasemassa etukulmassa. Ekalla lähetyksellä lähetin Nattan hieman vinoon ja tämän takia Nattan suunta meni liikaa oikealle, eikä enää sen jälkeen uponnut tarpeeksi syvälle. Toisella lähetyksellä lähetin Nattan enemmän vasemmalle ja tällä kertaa Natta lähtikin maalimiehelle todella vauhdikkaasti. Aluksi Nattan linja meni vasemalle, mutta mäen päällä Natta korjasi linjan ja juoksi suoraan maalimiehelle. Maalimiehellä Natta viihtyi taas todella hyvin, eikä ne aiheuttanut pitää ongelmia. Siellä se häntä heiluen oli syömässä ollut (kuulemma).

Toinen maalimies oli sitten oikeassa etukulmassa. Jo edelliseltä maalimieheltä sain Nattan hyvin haltuun ja näin sain sen nätisti vietyä uuteen lähetyspaikkaan. Näin lähetyksestäkin tuli suora ja Natta lähti vauhdilla uudelle maalimiehelle. Pistosta tuli aivan suora ja hyvä. Koska saatiin tehtyä näin hyvä suoritus, niin päätin jättää treenin tähän.

Ensi kerralla otetaan vaan yksi hyvä onnistunu suoritus. Sitten pakosta alotetaan pieni hakutauko.