Sunnuntaina käytiin hakemassa kolme metsään "eksynyttä" hakutreenien muodossa. Vikoista hakutreeneistä on taas aikaa ja paljon, joten en hirmu hyvillä fiiliksillä treenehin lähtenyt. Samalla mietiskelin Nattan mieletilaa, koska oli koko viikonlopu joutunut olemaan Caran vahtina. (Natta ei muutenkaan hirveesti Carasta välittäny, kun se oli ihan yök, yök).

No, anyway... Nattalla kolme valmista maalimiestä 50:ssä. Eka maalimies oli vasemmassa etukulmassa. Natta tykitti täysillä suoraan maalimiehelle. Hieman oli kuulemma yrittäny karata sieltä, mutta ei kuitenkaan lähteny. Ihan super hyvä pisto.

Toka maalimies oikeella etukulmassa. Se ei kyllä ihan 50 näyttäny, mutta pakko kai se oli uskoa. Taas aivan loistava pisto. Täysillä suoraan maalimiehelle. Edes mies maalimiehenä ei aiheuttanu mitään ongelmia.

Pienien kommelluksien jälkeen päästiin ottamaan se kolmas.Maalimies oli nin 30 metriä ekalta ihan 50 metrissä. Lähetyksellä Natta lähti kiertämään hieman takakautta maalimiehelle, enkä ollu ollenkaan varma, että meneekö se sinne. Kyllä se maalimies siellä oli. Pitäis vaan luottaa siihen koiraan, että se kyllä tietää. Tässäkin vauhtia ja intoa oli, eikä tällä kertaa edes maalimiestä jätetty.

Ihan super hyper hyvät treenit. Nyt ruvetaan ottamaan ilmasuja (pelkästään) mettässä. Jospa saisi niitäkin vähän eteenpäin. Näin kun treenit jatkuis, niin olisin tyytyväinen.

Tiiän, että ei tänä vuonna kisoihin päästä, mutta jos sitten ens vuonna. Se vaatii kuitenkin sen, että päästäisiin treenaamaan säännöllisesti.