Tuntuu, että tämän viikon tokotreenit olisi voinu jättää suosiolla väliin. Kaikki meni enemmän ja vähemmän penkin alle erinnäisistä syistä. No,anyway...

Tiistaina Kirsin kanssa Keravalla. Alussa Natta häiriköi, kun Hupi teki p-oloja. Siinä Natta oli varsin pätevä. Treenisessiot alko seuraamisen treenamisessa. Tehtiin pitkästä aikaa pitkä seuraaminen ja Natta edisti ja poikitti tosi pahasti. Mistä tuokin nyt johtui?

Sen jälkeen tehtiin valmiiksi tunnarit. Ekassa kasassa oli 5+1 niin, että oma oli piilotettuna vieraiden taakse. Oma käskyllä Nattan nenä meni maahan ja haisteli kaikki hyvin läpi ja nosti oman hyvin. Toka setti oli sitten samanlainen ja tämäkin sujus yhtä hyvin. Vikassa setissä oli sitten 5+1, mutta oma oli näkyvillä vieraiden keskellä. Tässä nyt teen jotain erillä tavalla ja Natta menee lukkoon eli ei haistele vaan tekee sen noutona. Ei jääty tähän sitten jankkaamaan vaan mentiin ekalle kasalle, johon muutaman kerran piilotin sen oman. Ekalla meni "lukkoon" kun kielsin liian tiukasti, mutta lopuissa oli oikee vire, loistava haistelu ja hyvin nousseet omat kapulat. Mun mielestä Natta tietää teknisesti mitä sen kuuluu tunnarisa tehdä. Vielä ei kuitenkaan se mielentila ole sellanen kun sen pitää olla. Kun mielentila on kunnossa (mitä nyt treeneissä haetaan + metsässä), niin homma toimii hyvin. Eli lisää treeniä.

Tokassa setissä otettiin ruutua. Ruudussa oli alusta, välillä patukka, välillä näyttönä ja välillä tyhjänä. Toisinaan toimi ja toisinaan ei. Eli lisää toistoja tähänkin. Nyt kyllä menee määrätietoisemmin ruutuun, mutta vielä on paikka hieman edessä. Patukalla sain kuitenkin Nattan menemän paremmassa linjassa ruutuun.

Kaukoissa ollaan nyt löydetty se juttu. Ne toimii nyt hyvin. Mutta ei suinkaan treenaamisia lopeteta tähän, vaan tehdään niistä idioottivarmoja.

Keskiviikkona CB:n treenit. Mentiin ajoissa paikalle ja tehtiin Nattan kanssa esteitä. Ne meni ihan kohtuullisesti, mutta lisää treeniä vaan.

Annan kanssa tehtiin aluksi ruutua. Natta oli tänään ruudussa ihan pihalla. Ei millään meinannu tykittää ruutuun ja kyttäsi tosi paljon johonkin. Ihan pohjanoteeraus Nattalta. Saatiin Annalta kuitenkin hyvä vinkit miten teen ja katotaan mitä saadaan aikaseksi.

Lopuksi tehtiin vielä seuraamisia. Anna toimi jälleen meijän silminä. Taas Natta edisti. Mistä hitosta se on senkin keskiny?!? Pysähdyksissä pitää muistaa ite hieman hidastaa, ettei Natta tule liian eteen. Samoin kääännökset hitaammin (siis ei kai... kukaan ei oo koskaan siitä mitään sanonu). Hyvä, että joku oikeesti katto miten ne kannattaa tehdä.

Noista surkeista ruutu treeneistä johtuen raahasin ruutumerkit sisälle ja rupesin Nattan kanssa ottamaan 10 x ruutu joka päivä. Edistystä on sisällä nyt ainakin tapahtunu. Vielä tehdään muutama päivä sisällä ja sitten siirretään päivittäiset treenit ulos ja sama tahti jatkuu.