Taas oli vuorossa viikon hakutreenit. Hakutreenit oli tällä kertaa Luukissa Halkojärvellä. Paikkana tykkään tosta tosi paljon, koska siinä on tilavat parkkipaikat, maasto on sopivan haastava ja sitä on selkeä lukea.

Juoksun takia Natta oli taas suoritusvuorossa vasta ihan lopussa ja kun päästiin metsään niin ilta oli jo aikas pitkällä.

Ennen omaa menoa jouduttiin odottamaan aikas pitkä aika, mutta Natta malttoi odottaa rauhallisesti ja nätisti. Tottiskin meni ihan hyvin ja vaikka into metsään oli kova, niin Natta malttoi myös tehä nästiti töitä.

Nattalle otettiin tällä kertaa kolme maalimiestä, koska tarkoituksena oli saada pitkäkestoisempia treenejä ja sitä kautta Nattalle lisää kestävyyttä.

Eka maalimies oli oikeassa etukulmassa. Tällä kertaa muistin virittää Nattan kunnolla ennen ekaa lähetystä ja tämä autto. Eli heti ekalla lähetyksellä Natta lähti todella kovaa vauhtia suoraan kohti maalimiestä. Ite etenin keskilinjalla hieman eteenpäin, koska tarkoituksena oli saada Natta lähtemään hieman eteenpäin eikä samoja jälkiä pitkin takaisinpäin. Tämäkin onnistui hyvin. Luoksetulo oli hyvä ja muistin olla koskematta koiraan.

Toinen maalimies oli vasemmalla hieman etukulmasta eteenpäin. Taas muistin rauhallisen virityksen ja sen jälkeen lähetys. Yllätyksenä oli, että tällä kertaa Natta lähti toisellekin maalimiehelle tosi kovaa. Kävi etukulman kautta suoraan maalimiehelle. Näin saatiin meijän eka laatikkoharjotuskin tehtyä. Taas ite liikuin keskilinjalla eteenpäin ja hyvin Nattakin tuli metsässä eteenpäin.

Sitten oli vuorossa kolmas maalimies. Viritys onnistui tälläkin kerralla hyvin. Ekalla lähetyksellä Natta lähti hyvin metsään ja viipyi siellä pitkään. Luultiin jo, että Natta löysi maalimiehen, mutta niin ei lopulta käynyt. Sitten alkoi meijän ongelmat. Eli hyvän tarkistuksen jälkeen Natta oli sitä mieltä, että tonnehan mä en mene. Vaikka kuinka yritin viritellä ja innostaa, niin Natta oli sitä mieltä että ei siellä kuitenkaan mitään ole. Pari kertaa kyllä lähti hyvin metsään oli vähän aikaa, mutta ei löytänyt. Vasta kun noustiin mäen päälle ja tuli sopiva tuulenvire, niin Nattan nenä aukesi ja neiti tajusi missä maalimies lymyää. Tämän jälkeen lähetys heti ja Natta lähti suoraan maalimiehelle. Onni onnettomuudessa oli se, että Natta lopulta luotti muhun ja siihen, että kyllä se siellä on.

Vaikka tuo viimeinen maalimies meni hieman takkuamiseksi, niin kokonaisutena todella hyvät treenit. Nattalla oli mieletön motivaati ja tekemisen into. Jos treenit jatkuu noin hyvinä jatkossakin, niin olen todella tyytyväinen.