Maanantaina illalla mentiin taas tuohon läheiselle kentälle tekemään pienen tottistreenit. Harjoitteluhan on paikallaan, kun sunnuntaina olisi vuorossa epäviralliset kisat. Niiden kisojen pohjalta sitten teen päätöksen, että alotetaanko virallisesti kisaamaan elokuun aikana vai siirretäänkö se myöhempään ajankohtaan.

Häiriöitä meillä oli taas treenatessa paljon. Pari poikaa pelasi vieressä lenttistä, useita koiria käveli ohi ja pyöräilijöitä.
Ekaksi Nattan kanssa otettiin paikallaolo. Ei vieläkään mitään ongelmaa. Olen yllättyny, jos tää ei onnistu kisoissa. Mutta eihän sitä koskaan tiiä.

Sitten oli vuorossa remmissä seuraaminen. Lieko johtunut kovasta helteestä, mutta seuratessa Natta hieman jätätti ja oli fleku. Käännökset oli kuitenkin hyviä ja tiiviitä.

Sitten seuraaminen ilman remmiä. Ilman remmiä seuraaminen oli paljon parempaa. Täyskäri oli ehkä hieman löysempi, mutta ei sekään mikään surkea ollut. Juoksuseuraaminenkin toimis hyvin. Kisoissa en odota mitään, yleensä menee parammin kun on yleisöä, mutta sitähän ei koskaan tiiä.

Luoksetulosssa Natta ei ekalla kerralla lähtenyt lähtenyt tulemaan, mutta kun tuli niin tuleminen oli todella vauhdikas. Tokalla kerralla luoksetulo oli hyvä. Jos jotain korjattavaa voisi sanoa, niin perusasento olisi voinut olla hieman suorempi. Toimii, katotaan miten kisoissa!

Liikkeestä seisominen oli hyvä ja nopea. Siinä ei ole mitään ongelmaa. Yritin ärsyttämällä saada Nattan liikkumaan, mutta en siinä onnistunu. :) Toivottavasti kisoissakin menis yhtä hyvin.

Liikkeestä meni hyvin maahan, mutta siihen tulee ne PARI HIIPPAILU askelta. Mitä mä teen?!? Menee kuitenkin, eikä liiku yli omaa mittaansa. Kisoissa olen tyytyväinen jos menee maahan, vaikka ottaiskin ne pari hiippailu askelta.

Tuo liikkeestä maahanmeno vois ollakin se meijän seuraava harjotuksen kohde. Naksuttamalla toi varmaan saataisiin hyvään kuntoon. Nyt olen vaan palkannut Nattaa väärästä suorituksesta ja sen takia varmaan hiippailua syntyy.

Sitten kokeiltiin noutoa taas ulkona. Heitin kapulaa vähän pidemmälle ja lähetin Nattan kapulalle aina perusasennosta. Innokkaasti meni kapulalle, mutta hieman pyöritteli sitä suussaan. Mutta siihen en nyt vielä puutu, koska tärkeintä on että edes ottaa kapulan suuhun ja kävelee sen kanssa. Heti jos kehun tai innostan Nattaa niin samalla hetkellä kapula putoaa suuhun, mutta jos olen ihan hiljaa niin kapulakin palautuu todella nätisti.

Lopuksi otin vielä pari eteenlähetystä ja ne oli tavalliseen tapaan tosi hyviä. Vauhtia oli todella paljon.