Helteet jatkuu, eikä loppua näy. Mä tykkään ja Natta vähän vähemmän. Treenit on painottunut pääasiassa ilta aikaan ja niiden määrä on vähentynyt huomattavasti. Samoin tuntuu, että tää blogin päivittäminen on jäljessä, mutta kukapa näillä keleillä sisällä haluaa istua.

Viime lauantaina päästiin hakuilemaan. Kun päästiin mettään mittari huiteli vielä + 28 C. Nattalle tehtiin sen takia hieman helpotettu treeni, mutta vielä helpompikin olis voinu olla. Oltiin treenaamassa uudessa paikassa Technopoliksella eli ihna tuossa vieressä. Nattalle otettiin kolme maalimiestä. Ennen mettään menoa otettiin Marian kanssa yksi rullantuonti tiellä. Toi hyvin. Eka maalimies oli oikeessa etukulmassa. Natta teki sinne hyvän pisto. Seiso rinteen yläpuolella ja katteli maalimiestä, mutta ei ottanu rullaa. Uusi pisto ja nyt tuli rulla suoraan käteen. Näyttö hyvä. Toinen maalimies oli vasemmalla noin 35 metrissä. Natta ei uponnu tarpeeksi pitkälle. Vihdoin kun upposi, niin rullakin tuli hyvin käteen. Näyttö hyvä. Tässä vaiheessa N. oli jo ihan loppu ja olis pitäny tajuta lopettaa. Juotin Nattaa (ihme kyllä joi) ja sitten vielä kolmas maalimies, joka oli noin 35 metrissä. Ei meinannu sinnekään upota. Tokalla lähty hyvin ja lähti tuomaan rullaa hyvin, mutta juoksi ison upottavan risukasan läpi ja rulla tippus sinne. Uusi rullan haku ja nyt tuli käteen. Näyttö oli hyvä. Vikat pistot Natta teki kuin hidastetusta filmistä, koska kuumuus oli niin järkyttävä.

Käytiin kotona kääntymässä ja viileentymässä ja sen jälkeen lähdettiin Viikkiin tokoilemaan. Treenit alotettiin tunnarilla. Aluksi haistelukasa (joka oli hyvä) ja siihen perään rivi kisanomaisesti. Oma sieltä tuli ilman mitään ongelmia. Seuraavaksi tehtiin ruutu, joka sekin oi ihan hyvä. Toistoja vaan vaatii. Lopuksi vielä kaukoja. Anne liikkurina takana, josta Natta otti ihme kyllä häiriötä. Teki vaihdot kuitenkin ihan ok, mutta liikkus sivusuunnassa. Pientä jumitusta ilmassa.

Treenien jälkeen ihanan viileälle yölenkille Katin ja Geenan kanssa Viikin pelloille.

Sunnuntaina sitten taas tokoilemaan Viikkiin Katin ja G:n kanssa. Ohjelmassa ruutua, luoksetuloa, käännöksiä ja seuraamista. Ruutu oli hyvä, siinä ei nyt ongelmaa. Kunhan vaan malttais oman mielen. Luoksetulossa ei jumituksia, mutta seisominen venyy. Tähän pitää joku vippaskonsti keksia. Ideas?!? Seuraaminen on nyt mycket bättre. Nyt palkattiin paljon. Käännökset ihan jees, täyskäännöksiä hinkataan paremmaksi. Kyllä nuo käännökset kisat kestää, mutta ei ole niin hyvät kuin haluan.

Maanantaina tehtiin kotona taas hieman ruutua. Ruutuun lähetykset oli hyviä. Kokeilin mitä tapahtuu, jos en pysäytä Nattaa ruudussa vaan käsken suoraan maahan ja se näyttää toimivan paremmin kuin stoppi. Tuuria?!? I have no idea.

Keskiviikkona CB treenit Viikissä. Nattalle ruutua ja kaukoja, koska ilma oli tuskasen kuuma (+35 C). Ruudut oli ihan super hyviä. Testasin nyt häiriössäkin tuota suoraan maahan ja se meni ihan jees. Hieman kyynärät jäi ilmaan, mutta ei ainakaan liikkunu yhtään eteenpäin. Kaukoissa ei jumitusta, ainut kääntyminen tapahtus seiso-maahan vaihdossa. Muuten hyvät. Lopetettiin treenit tähän, että into säilyisi. Illalla vielä lenkit Viikissä kera Katin ja Geenan.