Keskiviikkona oltiin taas Heidin ja Meten kanssa treenaamassa tottista Nurmossa.
Me oltiin ajoissa paikalla, joten kävin Nattan kanssa ennen varsinaisia treenejä purkamassa paineita patukkaan sekä leikkimällä patukan kanssa. Tää ei ehkä sitten loppujen lopuksi ollu hyvä ratkasu, koska Natta ei sitten treenatessa jaksanu kunnolla tehdä töitä.

Heidin tultua otettiin aluksi seuraamista ilman remmiä ja käännöksiä. Alussa Nattassa oli huomattavasti enemmän draivia, mutta vähitellen se rupesi hiipumaan. Käännöksissä neiti sai aina uutta virtaa lisää. Mistä lie tuokin johtunu?!? Natta ottaa tosi helposti häiriötä Heidistä, joten tää on hyvää treenausta meille.

Sitten otettiin liikkeestä maahanmenoja. Tässä sen huomasi tosi selkeesti, että kun Nattalla ei ole keskittyminen mukana niin hiippailuja tapahtuu. Ton jälkeen kokeiltiinkin sitten taas nami-leikkiä eli palkkausta nopeesta maahanmenosta, mutta tässäkin Natta hieman haahuili.

Lopuksi otettiin vielä noutoja. Tässä huomasi saman kuin leirillä, että kapulalle mennään innokkaasti  mutta sitä ei oteta suuhun. Uskon tän ongelman johtuvan siitä, että olen vaatinu liikaa palautusta. Eli nyt ruvetaan erikseen treenaamaan luovutusta ja kapulan noutoa. Vasta kun molemmat on vahvoja, niin sitten yhdistetään noi kaksi.

Sitten Nattan vähäks aikaa autoon ja Metten vuoro. Taas sai ihailla, kuinka innokkaasti ja hyvin Mette tekee kaikki. Mettestä näkee, että se nauttii tokosta. Mette on kyllä yks mun lempi belgeistä! :)

Sitten Natta autosta ja paikallaolo treenit. Neiti tuli autosta neliveto täällä ja sellanen into, että en oo vähään aikaan nähny.

Paikallaolossa Natta pysys tosi nätisti paikallaan, eikä vieressä istunut Mette häirinnyt ollenkaan. Alussa Natta hieman tuijotti sinne päin, minne Heidi meni piiloon mutta katto varsin nopeesti muakin.
Sen jälkeen kokeiltiin lyhyt BH treeni eli Natta oli paikallaan maassa ja Heidi otti Metten kanssa seuraamisia. tämä onnistus varsin hyvin ekaks kerraks. Maassa ollu nauha vaan tuntus pikku-neiti häirisevän suunnattomasti.

Sitten kokeiltiin vielä Nattan kanssa uudestaan seuraamisia. Nyt neiti Nöö oli huomattavasti korkeemmassa vietissä ja seuraaminen oli tosi nättiä, just sellasta kun haluan sen olevan.
Liikkeestä maahanmenokin oli nyt paljon nopeempi ja varmempi.
Luoksetulo oli juuri sellanen, kun sen pitää olla eli siinä ei ole mitään huomauttamista.
Aina treenien välissä Nattan piti käydä kyllä joko Heidiä tai Metteä moikkaamassa. :)
Nattan mielestä se oli huippu hauskaa.

Treenien jälkeen mentiin kävelemään lenkki pururadalle. Noi kaks pölöpäätä juoksi ojia myöden (ja sen oli näkösiä), kun papparaiset Nikke ja Renny kävelivät kiltisti polulla.

Kiitos Heidi taas treeniseurasta, lenkkiseurasta ja kuvaus avusta!

Niin ja mielellään kommentteja tänne blogiin!!!