Belgien rotumestikset järjestettiin tänä vuonna Raumalla. Kerrankin kun oli lyhyt matka (Turusta) ja saatiin joukkuekkin kasaan, niin miksi sitä ei olisi ilmottanut Nattaa. Tavoitteena oli ehdottomasti saada se vika 1-tulos avoimesta ja siinä onnistuttiin.

Pisteitä tuli 183, 1-tulos, kp ja TK2. Sijoitus oli 1/4

Osa-alue pisteet

Paikallaolo                    10 pist. (30 pist.)
Seuraaminen                  7 pist. (14 pist.)
Liikkeestä maahanmeno 9 pist. (18 pist.)
Luoksetulo                      8 pist. (24 pist.)
Liikkeestä seisominen   10 pist. (20 pist.)
Nouto                            9 ½ pist. (19 pist.)
Kaukot                          10 pist. (30 pist.)
Hyppy                           9 pist  (18 pist.)
Kokonaisvaikutelma     10 pist. (10 pist.)

 

Natta oli suoritus vuorossa ekana ja joten päästiin reunaan ja vieressä Hempukka. Mä olin edellisenä yönä nähny painajaisia, että Natta karkaa p-olosta Heidin luo, mutta niin ei onneksi käy. Ennen maahan käskyä Natta oli hieman ulalla ja maahanmeno oli tosi hidas. Lieko se vaikuttanut, että normisti annan käskyn hieman muiden jälkeen, mutta nyt annoin samaan aikaan, jollon Natta ei osannu sitä odottaa. Videolta näkyy, että muuten oli ihan rauhallisesti. Aika tiiviisti tuijotti piilolle ja välillä Hempukan kanssa päät kääntyili samaan suuntaan. Liekö jotain ääniä yms. kuulunu. Perusasentoon nousu oli hyvä.

P-olon jälkeen kävin kehän ulkopuolella leikkimässä Nattan kanssa sweeqyllä. Se oli virhe, koska tod.näk leikki meni hieman yli ja seuraamisen alussa Natta oli ihan ulalla.

Videolta seuraaminen ei näyttäny niin pahalta, kuin miltä se tuntu. Hyvin lähti liikkeelle, mutta eka perusasento (aika alussa) meinasi mennä pitkäksi. Vasemmalle käännökset tökki nyt pahasti ja meinasin jyrätä Nattan. Oikeelle kännökset toimi nyt hyvin, mutta niitä ollaankin jankattu. Yhden perusasennon Natta jätti tekemättä ja juoksussa irtosi liikaa. Siinä yksi asia, mitä pitää treenata lisää. Täyskäännökset mokasin sitten ite, enkä tehny niitä niin kuin ollaan treenattu ja Natta teki ne ihan kummallisesti. 

Liikkeestä maahanmenon valmistelevalla osuudella Nattan häntä heilusi ja sillä oli hauskaa. Maahanmeno ei ollut mikään super nopea, mutta ihan tarpeeksi nopea. Istumaan nousu oli hyvä.

Luoksetulossa vauhti oli nyt hyvä. Ja sitä ollaankin haettu ja treenattu. Stoppi meni hieman pitkäksi. Loppu pätkällekin vauhtia riitti ja tuli hyvin suoraan sivulle.

Liikkeestä seisominen oli normi Nattaa eli valmisteleva hyvä, seisominen hyvä ja sivulle siirtyminen hyvä.

Nouto yllätti positiiviisesti. Kapulalle Natta meni laukalla, nosti hyvin ja tuli reippaalla ravilla takasin. Puoli metriä ennen mua pysähty inaksi (lieko miettiny, että tuleeko eteen vai sivulle), mutta tuli hienosti sivulle.

Ennen liikkeen alkua sanoin Nattalle merkiksi kaukot Annan vinkistä ja se näytti toimivan. Kaukoissa annoin jättö maahanmenon liian painokkaasti ja pelkäsin, että se jumittaa sinne. Vaihdot oli tasasen varmoja ja hyviä. Jokasessa vaihdossa Natta kyttäsi taakse ja katto liikkuria palkan toivossa ja tuomarin sanoin luki itse, että mä varmasti olen sanonu oikein. Hyvä kuitenkin, koska kotona eka on jumittanu tosi pahasti.

Vikana oli hyppy. Unohdin kertoa etukäteen merkin, mutta hyppäsi hyvin. Istuminenkin oli hyvä, mutta perusasentoon tuli taas vinosti. Tätä pitää treenata erikseen.

Kokonaisuutena pitää sanoa, että olen tyytyväinen kaikkeen muuhun paitsi seuraamiseen. Se ei todellakaan ollut normi Nattaa. Pitää myös tulevaisuuden varalle miettiä, miten palkkaan/ en palkkaa Natta p-olon jälkeen jos ollaan ekoja. Nyt kai on sitten pakko ruveta tekemään niitä voittajan liikkeitä kuntoon. Joukkueita oli kaksi ja me sijoituttiin toiseksi. Mainitsemisen arvoista oli kuitenkin se, että kaikki sai hienot 1-tulokset

Kiitos Tanjalle kuvauksesta, Heidille, Hennalle ja Helille seurasta ja Hennalle kuvista. Niitä odotellaan innolla. Sekä tietenkin Eevalle ja Jaanalle matkaseurasta. Kerrankin ei tarvinnu yksin ajella.

Onnittelut hienoista tuloksista Laura&Luka, Tanja&Kita, Jaana&Cola, Heidi&Hempukka&Mette, Heli&Akka ja Henna&Sera.