Hakutreenien ollessa tauolla olen treenaillu Nattan kanssa ilmasuja. Pari viikkoa sitten sain vihdoin haettua Bauhausista Nattalle irtorullat ja niiden kanssa ollaan nyt sitten treenailtu.

Aluksi aloitettiin treenailu ihan itekseen naksuttimen kanssa. Eli aina kun Natta vilkaisikin irtorullaa, niin Natta sai palkan. Parin toiston jälkeen Natta jo suostui ottamaan rullaan nätisti mun kädestä. Vielä tekeminen ei ollut innokasta, mutta Natta kuitenkin toi sen.

Tämän jälkeen ollaan treenattu irtorullilla tutuilla ihmisillä. Aluksi Natta oli hieman varuillaan tuttujakin ihmisiä kohti. Parin naksutreenin jälkeen Natta kuitenkin otti irtorullaan hyvin tutulta ihmiseltä ja toi sen mulle.

Mutta eilen bh-treenien jälkeen otettiin ilmasut "puoli-tutun" ihmisen kanssa. Natta kyllä lähti lähetyksellä hyvin maalimiehelle, mutta Natta paineistui tilanteesta niin ettei suostunut ottamaan rullaa ollenkaan. Nattan mielestä oli paljon kivempaa pusutella maalimiestä.

Toki onhan se kivaa, että Nattan mielestä maalimiehet ovat taas ihania, mutta mitä mä teen noiden ilmasujen kanssa. Itellä kun on kuitenkin todella vähän hakukokemusta, niin hirveen vaikee ruveta korjaamaan, kun ei tiedä miten korjata.

Vinkkejä otetaan mieluusti vastaan!