Lauantaina saatiin ekaa kertaa nukuttua pitkään uudessa asunnossa. Herättiin jo ennen kellon soittoja ja ehdittiin käymään pikku lenksu ennen Minnan kanssa sovittuja aamutreenejä Vermossa.

Treenit oli aika perustreenit. Mitään ihmeellistä ei tehty, johtuen liukkaudesta. Aluksi hieman kontaktia ja seuraamista. Kontakti pysys hyvin, eikä Natta onneksi merkkejäkään kytännyt mitenkään pahasti. Muutamat perusasennot oli inan edessä, joten näissä pitää tehdä sama kuuri kuin viime keväänä.

Ruutu tehtiin kertaalleen purkille. Ei Natta ole ruutua unohtanut, vaikkei sitä ollakkaan tehty piiitkään aikaan. Vauhdilla se tykitti suoraan sinne keskelle.

Lopuksi vielä tunnari kisamaisesti lyhyemmältä matkalta. Natta meni laukalla kapuloille ja haisteli kaikki loistavasti läpi. Todella varmasti sieltä se oma nousi. Luovutus nyt voisi olla parempi, mutta se on vielä toissijainen asia.

Yöllä kävin vielä lentokentältä hakemassa matkalaiset. Natta pääsi hakureissulle mukaan. Siinä odotellessa tuli Nattan kanssa otettu vähän tokoakin. Askelsiirtymät oli hyvät ja maahanmenot hyviä. Natta ei välittänyt tuon taivaallista muista ihmisistä, vaan keskittys täysillä tekemiseen.

Tänään sunnuntaina ollaankin sitten otettu rauhallisesti. Kotona olen naksutellut Nattalle merkkiä. Josko se ruveis siitä sujumaan. Tehtiin myös erikseen kaukojen vaihtoja seiso-maahan ja seiso-istu. Suurimmaksi osaksi ne onnistuivat niin kuin halusin.

Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin!