Pääsiäinen oli ja meni. Meijän pääsiäinen alkoi torstaina varsin mukavissa merkeissä. Työmatkalla kaappasi Minnan mukaan, joten saatiin Nattan kanssa lenkkiseuraa. Taas lenkillä Natta bongasi uuden pallon itelleen ja ilosesti kanto sitä lenkin ajan. Oli kiva lenkkeillä välillä jonkun kanssa ja käydä uusissa paikoissa. Kiitos vaan Minnalle seurasta.

Illalla käytiin moikkaamassa eläinlääkäriä rokotusten merkeissä. Natta sai nyt molemmat rokotukset, vaikka se toinen olisi ollut vielä vuoden voimassa. Eipä tarvii ens vuonna mennä uudestaan. Natta painoi 19,6 kg. Hammaskiveä ei ollu ja muutenkin kaikki kunnossa.

Perjantaina lähdettiin sitten lomailemaan Turkuun. Aamulla heitin Nattan vaan porukoille ja sen jälkeen lähdettiin äitin kanssa pentusia kattomaan. Kahdessa viikossa ihanista penneleistä oli muovautunut riiviöitä. Suloisia sellasia kylläkin. Onneks kaikki pennut oli varattu, niin ei tullut minkäänlaista kiusausta. Kuviakin tuli otettua ja yritän laittaa niitä myöhemmin.

Perjantai iltana käytiin Nattan kanssa pitkästä aikaa pyöräilemässä. Tehtiin parin kilsan lenkkiä. Kauhulla odotin, että mitä tuleman pitää, mutta se menikin paremmin kuin hyvin. Paljoa ei tarvinnu polkea, sillä Natta veti ihan hyvin. Nyt vaan pitää saada pyörä Vantaalle, jotta päästään jatkossakin pyöräilemään.

Lauantaina käytiin moikkaamassa isovanhempia Runosmäessä. Natta kyllä tiesi mihin ollaan menossa. Runosmäessä Natta juoksee suoraan keittiöön odottamaan nakkeja. Ei suinkaan tiedä, että sielä saa.

Sunnuntaina muuten vaan löhöiltiin, mutta illalla käytiin äitin kanssa treenaamassa Kupittaalla. Nattalle muutamat vauhtinoudot, jotka oli ihan pro. Sen jälkeen leikittiin kahdella lelulla, jonka kanssa saisin Nattan kiumurat poikki. Lopuksi näytetiin muutama ruutu äitille ja ihan kohtuullisesti meni. Siis lelulla menee hyvin, mutta ilman lelua hakee liikaa tolppia. Pitää kehitellä joku välimuoto. Lopuksi vielä kiumurat. Natta on niissä ihan pro. Heidin vinkistä on ollu tosi paljon hyötyä ja Natta oikeesti tykkää siitä.

Kotona treenattiin tunnaria. Nyt tein niin, etä oman kapulan alla oli makupala. Tällöin Natta haisteli kapulat hyvin ja toi oman. Jos on vaan yksi kapula (oma), ei ongelmaa. Jos on 1+1 niin tuo sen ekan, koska ollaan haettu vauhtia. Nyt hakeaan 1+1 haistelua makupaloilla. Pitää keitellä kapuloita ja kokeilla lauantaina treeneissä tota.