Pitkästä aikaa päästiin mettään rämpinään ja hakuilemaan. Uusi ryhmä ja uusi paikka yhdistettynä mun jännittämiseen. Treenit meni kuitenkin tosi hyvin.

Nattalle tehtiin kaksi maalimiestä, niin että N. näki kun ne lähti metsään. Sen jälkeen lähdettiin vähäksi aikaa pois ja lähetykset.

Eka maalimies oli oikeessa etukulmassa. Lähetyksellä Natta lähti täysillä painamaan metsään. Matkalla tarkisti yhden piilon, jossa oli aikasemmin ollu piilo. Meni kuitenkin suorinta tietä piilolle ja oli tullu sinne ihan rohkeesti. Maalimies kuljetti Nattan takasin keskilinjalle, eikä se meinannu jättää maalimiestä ollenkaan.

En ottanu Nattaa maalimiehien välissä kiinni, vaan sain sen käskyllä tulemaan mukaan. Täytyypä luottaa enemmän tuohon koiraan. Ei se sinne metsään karkaile. Se menee tasan sinne, minne mä sen lähetän.

Toinen maalimies oli vasemmassa etukulmassa. Taas lähetyksellä Natta lähti täysillä. Hyvä suorapisto. Tälläkin kertaa Natta tuli innokkaasti maalimiehen mukana, eikä halunnu jättää sitä.

Aivan loistavat treenit. Ei mitää viitteitä motivaatiopulasta. Tauko on näemmä tehnyt hyvää. Ens kerralla hieman muutetaan treenejä ja mahd. enemmän maalimiehiä. Katellaan.